Papatyakokulukiz 6 aylik oğlum var emiyor ek gidayada geçtik. Kimisi diyorki emzirme çocuk zehirlenir. Aile hekimimde yok öyle birsey dedi . Eme bildigi kadar emsin . Ne zaman kendi emmek istemez o zaman biraktirirsin dedi .
huzunkovankusu Papatyakokulukiz zehirlenir mi o ne ya. Anne sütü bu çocuk emdiği kadar emecek tabii ki. Ne kadar alsa o kadar iyi.
ASE6154 Papatyakokulukiz ha kız hamileyim desene yazının biyerinde bende ne diyor bu insanlar diyorum🙈
Mehparesultan333 Papatyakokulukiz istedigin kadar emzirebilirsin kimseye kulak asma benim kızım hamile kaldığımda 18 aylikti çok düşkündü bilerek bıraktım gıda yesin bende biraz dinleneyim doğuma kadar diye bıraktık hala bakar kuzum aklına geldikçe
ikiprensannesi53 Papatyakokulukiz bende hamileyken emzirdim sonra sütüm iyice bitti diye bıraktım emzirmeyi 5 ayima kadar emzirdim büyük oğlumu sonra sütüm ki 1 2 damla geliyodu kestim kandırmak istemedim yavrumu çünkü
ikiprensannesi53 Papatyakokulukiz ne alaka ya ben ilk bebeğime 19 ayına kadar hem emzirdim hem yemek yedirdim ne oldu cocuguma hayret bisey bu lafları kim uyduruyor ya paşam 29 aylık paşalar gibi yanımda
Papatyakokulukiz ikiprensannesi53 hamileyim kuzum ondan muhtemel öyle dediler birde 6 aylik bebegim var emiyor
Esrahmet Papatyakokulukiz kızım 23.5 aylık olana kadar emdi hemde ek gıda yedi çok şükür asla zehirlenmedi yemin olsun daha neler duyacağız pes yani😁😁😁
Minikperi Papatyakokulukiz zehirlenir mi hahahaha 😂😂😂 hamilesiniz anladığım kadarıyla. Doktor emebilir dediyse sıkıntı yok. Ama ek gıdaya geçtiyse çoğu doktor emmesine gerek yok anne hamileyse diyor. Tamamen size kalmış bir durum 🤷🏻♀️