Dalenkamader Kızlar eşimin beni istemeye gelen aile dostu denecek bir eve misafiriz bu akşam.İlk defa gideceğiz ve yemeğe davetliyiz.Tatlı göturecegiz ama başka bişey götürmeme gerek var mı ev hediyesi vs ? Fikir verirseniz sevinirim
Deletedmom_110 Dalenkamader tatlı yanında içecek çocuk varsa aburcubur olur dekoratif bi eşya olabilir veya fincan takımı ben genelde fincan takımı alırım özel yerlere🌸
AzcikMantikliOlun Dalenkamader evde hazırlayacağınız bir tatlı olabilir dışarıdan alınabilir. Ben yaşça büyük kişilerin evine giderken havlu kişinin yaşam tarzına göre şal ya da başörtü erkeğe de çorap götürüyorum. Bunları süslü bir kese içine koyarak. Çam sakızı çoban armağanı mantığıyla. Evde çocuk varsa da çocuğa boyama kitabı puzzle. Evde genç bir kadın varsa kişisel bakım ürünlerinden. Bir el kremi vücut losyonu gibi. Çeşitler çoğaltılabilir 😄
Eesrakkaya Çok eski evliyse ev hediyesine gerek yok 3-5 yıllık evliyse gideceğiniz kişi ev hediyesi de alın bence
Dalenkamader Eesrakkaya Evet baya büyükler yani eşimin anne babası yerine beni istemeye gelen aile işte .. 50 vardirlar.Tesekkur ederim ❤️
Dalenkamader Deletedmom_110 Küçük çocuk yok fincan takımı da şuan malum ucuz bişey değil 😅 Dediğiniz gibi ya içecek bişey alırız ya da ufak bir ev hediyesi ama yaşça büyük oldukları için bilemedim 🤦
Dalenkamader ASE6154 yeni evliyiz açıkçası bir kilo baklava bile zorlayacak ama eşim de bende mahcup olmak vs asla istemiyoruz.Sadece tatlı çok mu abes kaçar 🤦 Geçen günkü abladan travma kaldı galiba 😅
ASE6154 Dalenkamader durumun belliyse kendini zorlaman anlamsız baklava yerine daha ucuz bir tatlı al bence amaç eli boş gitmemek. Pahalı şeylere gerek yok ki
Birannis Tatli götürün birde yaşça büyükmüş madem ceyizinizden patik yazma havlu vs küçük bir paket yapıp götürebilirsiniz
merylii_ Dalenkamader canım yaşları büyük insanlarmış sizden fazlasını beklemezler 1 kilo tatlı yeterli olur bence yanına en fazla içecek alırsın
Tatar59 Bence de ceyizinizden bir paket yapabilirsiniz. Ben yeni evlendigim zaman ilk gittiğim yaşça büyük ailelere götürmüştüm çektik, çember, havlu olarak
Dalenkamader Tatar59 Teşekkür ederim bizde de eve gelene verilir bunlar 🌸Bize gelecekleri zaman verecegim inşallah