Iremaydmrr Kızlar alışveriş yapıcam da bu markayı kullanan varmı pişik gibi vs sorun yaşayan oldu mu fikriniz nedir
Mutluemos Iremaydmrr hiç memnun kalmadım aldığım da orada kaldı sanki kuru gibi ayrıca rengi de değişik
Yaprakdokumuseverr Iremaydmrr bebeklerinize içinde ne olduğu belli olmayan ıslak mendiller kullanmayın bence zaten yeterince kimyasala maruz kalıyorlar 🥲 ben en başından beri temizleme pamuğu kullanıyorum sadece suyla ıslatıyorum herkese tavsiye ederim
ekc Iremaydmrr Makyajımı silmiştim daha öncesinde memnun kalmadım bebeğime de tercih etmem. Ama herkes aynı olacak değil sonuçta🌸
Mutluemos Iremaydmrr baby turco kullanıyorum sana tavsiyem asla stok yapma çünkü her bebis özel pişik alerji durumu olabilir ☺️ ben bebeland kullandım ilk doğduğu zaman hem uygundu hemde ıslaklığı iyiydi almayı unutmuştum şoka gönderdim esimi ☺️🤷♀️sonra baby turco kullanmaya başladım 4 ayligiz
melekmommm Iremaydmrr kimisi çok abartıyor ya bilmiyorum . Çevremdeki arkadaşlarım hepsi kullanıyor kimseden pişik oldu gibi bişey duymadım.
BirazbundanBirazondan1 Mutluemos bebeland ıslak mendilide mi var. Bende geçen bezini aldım. Pişik yapmadı. Sızıntı da yapmadı. Bana göre kullanılabilir.
cutecik Iremaydmrr dalini kesinlikle tercih etme kaliteli bir ürün değil mustela bak bübchen tercihlerin arasında olsun molfixi ben kullanıyorum gayet memnunum ama internetten alırken satıcı çok önemli çnkü çoğu yerde sahte ürün satılıyo bezlerde dahil
Semra-gulec Iremaydmrr oğlum 3 yaşında hala kullanıyorum gayet ıslak kuru falan değil pişik de olmadı havlusu da kaliteli
Mutluemos BirazbundanBirazondan1 evet var vallaha ilk doğum da biz onu kullandık 3 tanesi temmuz ayında 40 liraydı şuan ne kadar bilmiyorum bende memnundum
Mutluemos BirazbundanBirazondan1 ben bezini de kullandım daha doğrusu bir arkadaşım öyle hediye şeysi hazırlamıştı iyidi pişik de olmadı memnun kalmıştım
Azra41 Iremaydmrr baby turco kullandım pişik yapti slepppy kullandım pişik yaptı , goo.n kullandım pişik , Prima pişik , Molfix de kaldik biz :) molfixten başka kabul etmiyor kızımın popişi
Afro-dit Iremaydmrr içeriği temiz değil Baby turco sleppy ıslak mendillerin içeriği temiz bunlara bakabilirsin