fatmapamukyildirim Kızlar dün yine kan testi verdim Beta Hcg değeri 3524 çıkmış , kese görünür mü kalp atışını duyabilir miyiz sağlık ocağındaki doktor haftaya doktora git hem kalp atışını da duyarsınız dedi ama ilk gebeliğin stres oluyorum 😞
Eylulerva fatmapamukyildirim şuan kese görünür ama kalp atışı için erken olması gerek stres olucak bişey yok sakin ol bi hafta bekle hayırlısıyla görürsün ☺️
fatmapamukyildirim Şuan kaç haftalık acaba ? 250 değer çıktığında aile hekimi 4 haftalık demişti , haftaya gidersek kalp atışını duyabilir miyiz peki 🌸
Eylulerva fatmapamukyildirim beta iki günde bir olduğu değerin iki katı olur muhtemelen şuan 5 haftslıksın
sehrengiz_8 fatmapamukyildirim 5+3 haftalıksın yanlış hesap yapmadı isem 1 hafta sonraya kalp atışı da duyulabilir ama bence 7+ haftaları bekle kesin sonuç için
Ecmsrn fatmapamukyildirim benimde öyle dün gittim kese göründü dr bir iki hafta sonra tekrar gel kalp atışına bakalım dedi
fatmapamukyildirim sehrengiz_8 devlet hastanesi düşünmüyorum özel hastaneye gideceğim muayene ücreti 1500₺ o yüzden kalp atışını da duysam içim rahatlayacak
fatmapamukyildirim Sizin de mi beta değeri bu seviyelerdeydi acaba kalp atışı kaçıncı hafta duyuluyor ki
fatmapamukyildirim Eylulerva çok teşekkür ederim yardımınız için ilk gebelik olunca insan herşeyi stres yapıyor 🤦♀️