Happypinar-8 Doktor bana bebek bir hafta geriden geliyor dedi, daha ilk haftalarda da başka doktorlarda demişti. Bu bir sorun mu yaşayan var mı acaba
hatice_x Happypinar-8 2 hafta ileri 2 hafta geriye kadar çok normal karşılanıyor canım endişe etme 1 hafta birşey değil benim de 6 gün geriden doktorum hiçbir problem yaratmayacağını söyledi olabiliyormuş böyle önündeki haftalarda yakalayabilir ama yakalamazsa da bir problem arz etmez 😊
Petrichorers Happypinar-8 benim de 28. Haftadan beri iki hafta geriden geliyor şu an 34 haftalığız minnak bir bebek olacak ama canları sağ olsun bir hafta çok mühim değil bu arada canınızı sıkmayın stres daha kötü etkiliyor
asell13 Happypinar-8 döllenmeden kaynaklı olabilir canım geçen rahatsızlandım acile gittiim 1 hafta geri dedi sabah kendi drma gittim haftasıyla uyumlu çıktı 🤷♀️ Ölçümlede alakalı yani
Ssutaa Bizde 32+3 teyiz 2 hafta geriden geliyoruz 19. Haftadan sonra oldu bu durum ve bende sağlıklı beslenmeme rağmen çok stres yapıyorum korkuyorum 😔
mercimekkoftesi1 Bnm kızımda 2 hafta geriden geliyordu, kilosuda çok azdı. 2.525 gr doğdu ama sağlıklıydı herhangi bi sorun yoktu.