Aybarssmom_ Kızlar park yatak beşik hediye olarak gelecek henüz gelmedi ama ben onun için nevresim takımı almak istiyorum park yatak için nevresim takımları sabit mi oluyor yoksa modeline göre değişiyor mu? Aldıysanız nereden aldınız tavsiyeniz var mıdır?
umut123_ Aybarssmom_ karaca luna bebek seti aldım iki renkli hem soft hem kaliteli duruyor. Ölçüleri biliyorsanız bakabilirsiniz
fizikcianne Aybarssmom_ park yatak gelmeden bilemezsin ki içinde ki yatağın ölçüsüne göre alman lazım. Bu arada ben nevresim takımı almadım. Çok güzel 2 tane lastikli çarşaf aldım zaten yastık kullanmıyorlar ne gerek var
_tuuggcce_ Aybarssmom_ ben almadım, hediye geldi. Şu an için gereksiz buluyorum. 2 tane lastikli çarşaf aldım sadece. Yastık, yorgan şu an önerilmiyor zaten. Ama park yatak bir gelsin alacaksanız öyle alın. Park yatağında ölçüleri var. Ölçüye göre alırsınız
Heyzilandmercimek Aybarssmom_ park yatak ölçüleri sabit oluyor 70×110. Bu ölçülere yakın bakabilirsin ben müslin bir nevresim seti almıştım trendyoldan
Pelinn22 Park yatak için uyumlu olması gerekiyor. E bebek gibi mağazalarda bulunuyor. Bizimkisi 70×110 mesela. Dışarıdan baktıklarımın ölçüleri hep daha büyüktü. İç yatak ölçüsünü bilirseniz daha rahat alırsınız
Tugbacds Ben eleleden park yatak aldım yine nevresim takımı yorganı her şeyi ordan aldım birde bime gelmişti ordan aldım bir tanede boyutlarına bakmadım illa kullanırım diye. 2 takım oldu yeter bence