Gamze08 Ya siz de gece 2 kere bazen 3 kere uyaniyormusunuz aç olarak ??? 8+6 kaç gündür uyumak istiyorum ama mecbur gibi uyanıyorum birşey yemek lazım illaki , Biraz sıkıldım bu durumdan dua ediyorum artık uyumadan önce kalkmim diye 😪😐😐 yemek falan isteğim yok midem dürtüyor
naneliseker_ Gamze08 ileriki haftada daha çok olabiliyor. Bende yatmadan önce deli gibi acıkıyorum 3 e kadar zaten uyuyamıyorum 29 hafta olduk :)
yesilkahve Gamze08 artık 36+0 dayım, buralar daha karışık 😅 en son ne zaman deliksiz uyudum bilmiyorum. Açlığı geçtim, nefes alamamak, mide yanması falan beter haldeyim.. Hemen doğursam diye dua ediyorum artık. Allah hepimize yardımcı olsun 💜
Gamze08 naneliseker_ ayy😲😲😲😲Kız geçer insaAllah ikiz falan mı diye bile düşündüm Bu ne böyle ilk gebelikte hiç böyle değildim , , Seninde MasaAllah baya olmuş Normaldir senin hafta da ama benimki erken ya Niye bu kadar oluyor diye merak ettim
Gamze08 yesilkahve Hamileliğin başı ve sonu zor derler , Ben şuan bile nefes alamıyorum sonunda oksijen maskesiyle gezmesen iyidir 😪😪😪😪
Gamze08 Elif3333 az sabret senin ne kaldı sanki , ben yolun başındayim zaman su gibi aksın gitsun diye dua ediyorum
Gamze08 8mucizem8 keşke o bir muz yetse yatmadan önce yumurta kırdım Yedim , Şimdi bir muz bir elma vallahi deli olacam hala horultu geliyor Su içim diyorum Tuvalete gitmek için bu seferde kalkicam , Zaman gecsinnn valla Bu ne ya 🥵😮😮😮
Haticer Gamze08 canım bende açlıktan uyuyamasam diyorum şuan doğum korkusundan uyuyamıyorum pazar gunu acıle gıttım alttan muayene etti geberiyordum geldiğimden beri ben nasıl normal dogum yapcam diye beynimi yiyorum
Gamze08 Haticer ALLAH aşkına düşünme Akışına bırak niye öyle böyle Bir şekilde bebek çıkacak Acı maci Bize işler mi bacı diyecen de şimdi benimde sinirlerim bozuk 😅 Düşünme video izleme Hikaye dinleme kimseden Bir şekilde Gelecek Ama o acılar macilar geçer
Ankara-58 Gamze08 Vala cnm p haftalarda ne güzel uyurdum ben gözümü açamazdim ama simdi de uykum gelsin diye dua ediyirum
Fmom 35+3 olduk bu hafta hiç uyuyamadım:( dinlenemiyorum uyumak istiyorum uyuyamıyorum. Uyuyunca da 2 saate uyanıyorum lavabo ihtiyacım oluyor ya da sağa sola dönerken mutlaka uyanıyorum zaten. Bakalım uykusuzluk çok etkiliyor gün içinde nasıl cozum bulacagim bilmiyorum
Dolis Gamze08 hamile değilim 14 aylık kızım var abartsiz sabaha kadar durmadan uyanıyor suan zor dayaniyorum salayinca bayilayack gibi oluyorum
Merve1414 Gamze08 şuanda açım ama üşeniyorum kalkıp bişi hazırlamaya çocuklar yeni uyudu uyumaya çalışıyorum onlar ayaktaykende uyukluyodum uyusalarda uyusam diyordum şimdi de içimden ses kalk bisiler ye diyor