• Bebeğimi kaybedicekmisim😭😭😭

14 haftalik hamileyim on gun once gittigimde mesanesinde buyumeye var demisti bu gun tekrar gittim duzelmemis malesef bebeği kaybedicez dedi 😭😭😭 ben yine hemen karar vermek istemedim bir hafta daha bekliycem 14 yillik evliyim hic hamile kalamamistim bu benim minik mucizemdi simdi gidiyor😢😢😢

Üzülmeyin Allah dermansız dert vermez
    Başka hastanelere başka doktorlara gidin belki bi Yolu vardır ?

Baska doktorada gidicem kucuk oldugu icin bisey yapilamiyormus icimin rahatlamasi icin gidicem

Rabbim hayırlısını versin gönlünüzce olsun herşey başka doktorlarada görünün mutlaka

Allah sabır versin çok üzüldüm herşeyde bi hayır vardır

Canım ya nolur başka doktora da git hatta riskli hamilelere bakan işinde çok iyi bi doktor Prof dr perinatolog Recep Has var ona da bi görün derim,Allahım yardımcınız olsun

Izlem baska doktorada görün derim hepsi farklı konuşuyor

Izlem Allahım sana bağışlasın İnşallah cnm mutlaka başka doktora git perinatolojiye git Allah yardımcın olsun bi mucize daha yaşatsın İnşallah minik kuzu🙏😞

Benim bebeğimde de aynı problem vardı, erkek bebekti ve çişini yapamıyordu mesanesi şişmişti. Hemen umutsuzluğa kapılmayın, Çapada Recep Has diye bir prof var biz ona gitmiştik. Siz de bir araştırın tek bir doktorun kararıyla olacak şey değil bence.Allah yardımcınız olsun 🙏

Izlem Allah yardımcınız olsun inşallah herşey yoluna girer. Miniğinizi kucağınıza alır bu kötü olay da kötü bir anı olarak kalır.

ALLAH Yardim etsin IN SA ALLAH❤🙏 Üzülmeyin yakin zamanda çaresi bulunur sevinirsiniz IN SA ALLAH❤

Izlem eğer istanbuldaysanız hastane seçeceğiniz çok fazla
      Ben Altunizade Acıbadem’de perinatoloji doktoru Nuri danışmana gitmiştim detaylı ultrason yapmıştı bebeğimin kalbinde küçük bir delik olduğunu ama kapanabileceğini söylemişti içim rahat etti yani
      Tavsiye ederim
      İstanbul’da doktor seçeneği çok fazla bence şanslısınız

Izlem allah sifanizi versin allahdan umut kesilmez baska doktorlarada gorun

Insallah hakkimizda hayirlisi olsun perşembe gunu kanuni sultan suleyman hastanesine gidicem ordaki peritanoloji bolümü iyimis hemde orda arkadaşım calisiyor yardimcida olucak artik sonuc ne olur bilmiyorum dua ediyorum cok uzuluyorum ama elimden bisey gelmiyor