Dilan1212 Kızlar çok fazla ultrasona girmek zararlı mı bebeğe zararı oluyor mu acaba doktorum istersen her gün gir birşey olmaz dedi ama yinede size sorim dedim?
Angelotte Dilan1212 Hareketlerini hissedene kadar sürekli gidip bakmak isteyeceksin iyi mi diye bende de öyle oldu 😂 Sonra bir tekme atacak bitecek o endişe 🫶🏻
Gamzecanpolat Dilan1212 Doktorun öyle dediyse öyledir herhangi bir sorunda zaten ordan bakıyorlar bebeğe zararlı birşey değil
Ftm55 Dilan1212öncelikle 6 yıl tıp eğitimi 5 yıl uzmanlık eğitimi almış doktoru bırakıp bize sorman, güvenmen…. Teşekkürler 🤩
Fatmanur1616 Bildiğim kadarıyla ultrasonda radyasyon yok ses dalgalarıyla çalışıyor o yüzden bi zararı yok zararı olsa doktorlar bu kadar çok kullanmazdı diye düşünüyorum🤷🏻♀️
Dilan1212 Fatmanur1616 Evet doktorum da öyle söyledi ama internette birsuru şey yazıyor beynine zarar veriyor falan korkuyor insan
Bilge_kalkan Çok küçük olduğu için ilk haftalar vajinal ultrasonla bakıyordu doktorum bir hafta arayla gittim gel demedi ama ben Gine’de gittim bakamam zarar veririz dedi neden geldin falan demişti
Dilan1212 Angelotte Benimde 19 haftalık oldu ama hala tık yok hareket hissetmiyorum ondan sürekli gidip iyi mi değil mi diye bakmak istiyorum 🙈
Fatmanur1616 Dilan1212 internette her yazana inanma canım hele ki hamilelik döneminde boşuna kuruntu yapıp canını sıkarsın kafan her zaman rahat olsun☺️
Dilan1212 Gamzecanpolat Evet de şu lanet internet peşimizi bırakmıyor herşey yazıyor orda zararlı bilmek ne filan
Dilan1212 Fatmanur1616 Valla çok haklısınız ama annelik içgüdüsü mü bilmiyorum insan ister istemez panik yapıyor ben zaten normalde de panik bir insanim 🙈
Fatmanur1616 Dilan1212 Allah yardımcın olsun canım unutma sen kafana bişeyleri taktıkça bebek de etkilenir o yüzden onu düşün en azından onun için rahat olmaya çalış🤗
Fatmanur1616 Dilan1212 ne demek Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin🥰
Minikperi Dilan1212 aynen doktorun dediği doğru olmayabilir sen bize sor. Sık sık ultrasona girersen çocuk ejderha oluyor.