Tantan Kızlar 15 +2 yim hiç karnım yok bana tuhaf geliyor sizlerde nasıl oldu hiç kilo da almadım şu ana kadar en son 2 hafta önce doktora gitmiştim her şey yolundaydı
Ytrr Tantan bende 38+6 yım şuan sadece 6 kilo aldım🫢 karnım ise 6.aydan sonra belli olmaya başladı. Tedirgin olma kişiden kişiye göre değişiyor 🥰
tgbadlgzr Tantan çok normal canım daha çıkmaz karnın 20. Hafta azar azar çıkmaya başlar oda dışardan çok nadir belli olur kilo almışsın derler hamile misin demezler:) tam hamile gibi görünmek için 25. Hafta falan olması gerek.
Yagmurrr09 Tantan hem biraz küçük henüz hem de karnın bu iç karınla alakalı oc karnı geniş olanların çok çıkmıyor bu bir sorun olduğu anlamına gelmez yani rahat ol :)
Aleykck @“Tantansu” Kişiden kişiye göre değişiyor Benim 14 haftada çıkmaya başlarken bir arkadaşımın 18 19 haftada anca çıktı
Gulluuuuu Tantan ya benim de 10. Haftada ama karnım var ilk hamileliğim bende karnım çıktı diye tedirgin oluyorum niyeyse
Yagmurrr09 Tantan ben de çok zayıfım hep zayiftim hamileligimde öyle olacak sandım ama benim de karnım çıktı ben de o yüzden şaşkınım mesela 😂
fatos2404 Tantan valla karnı çıkmayan tayfa çok şanlısınız ya ben daha 8 haftalığım dar giyindiğimde herkes farkediyor ilk gebeliğimde de böyleydi sonunda zaten karnımın içinde bir davulla dolaşıyordum sanki 😂😂
Parsmommy Tantan 23+2 ama çok az var hala 😄 o haftalarda hiç yoktu benimde sadece gaz şişkinliği oluyordu aksamlari
Asel_27 Tantan bugün 23 haftalık oldum inan cok küçük karnım var gören herkes hamile olduguma inanmiyo😂Benim karnim 2-3 aylık hamilelerde oluyor görüyorum şaşırıyorum bu güne kadarda sadece 3 kilo aldım hic kilo almıyorum o kadar yememe ragmen😂🤦🏻♀️
Maryee Bnm 7inci ayda çıkmaya başladı suan 37+4 üncü haftadayz yeni hamile oldugumu anlıyor herkes ben sizin aylarda alacağıma kilo veriyordum normal sizin belli olmaması
zelis63 Tantan ben ilk çocuğumda 6. Ayda hamile olduğum belliydi bazı kadınlarda iç karın geniş olduğu için direk karın çıkmıyor