TG123 Zeyynnpp bende gebelik var gibi hissettim öyle gözüküyor yarın testi mutlaka tekrarla ya da 2 gün sonra 💃🏻
Zeyynnpp TG123 inşallah canım teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 yarın öğle saatlerinde yapsam doğru sonuç alirmiyim sizce
kbryzb Zeyynnpp kuruma çizgisi değil canım bu bende erken gebelik testi yaptığımda atmamıştım ertesi günü bakayım dedim aynıydı tek çizgiydi
_Mother_ Zeyynnpp freely bende pozitif çıktı ama kanda negatif çıktı o yüzden testte güvenim yok benim
Dolis Zeyynnpp freely kullanmıştım üç ay önce dört test uyguladım dördü de ikinci çizgi çıktı ama gebe değildim adet oldum
8143 Zeyynnpp artimed pişmanlıktır canm frely doğru sonuç veryo istersenz kan verin yda başka marka test alin
Zeyynnpp songul_ismail80 artimed kaset teste kötü diyenler de oluyo cnm ya yalancı pozitif çıkarabiliyormus bnde öyle oldu sanırım
songul_ismail80 Zeyynnpp bende o zaman kadınlar kulübünde okudum ertesi gün kaset test aldım çıkti foto atabilirim
songul_ismail80 Zeyynnpp Mor olan artimed erken gebelik testi gece yapmıştım adete 5 gün kala kaset testide ertesi sabah erken kan verdikten sonra yaptım
Zeyynnpp 8143 artimed de sizde silik çıkarmış sanırım benimde öyle ama freely negatif sonradan kuruma çıkardı su döktüm ve çok çok az silik duruyor yine ama ilk yaptığımda hemen çıkarmadı silik tabii