Busu48 Kızlar dün çatı muayenesi vardı aslında dün suni sancı ile doğumum baslicakti ama kendi sancilarimda var olmaya başladı doktorum suni sancı vermeyi vazgeçti çatı muayenesi yaptı bı cm acikligim varmış eve gönderdi akşam nişanım geldi haber verdim doktoruma sancılarını takip et hastaneye geç ebeler ilgilensin dedi neyse duş aldım geldim eve muayene etti açıklık hala bı cm kanamam var hala her iki saatte bı nst çekiliyorum sancilarim çok düzensiz evladım hala gelmiyor Sancim ilerlemiyo doktorumla görüştüm bu gidişle sabah suni ile doğumu sanciyi tetiklicek inşallah akşama evladım kucağımda olacak .. Meryem Ana otunu da suya koydum gönülden inanarak tesirini görürüm inşallah 🙏 🤗 Dua edin de bu iş çok uzamasın darısı sizlere inşallah 🙏🙈
Berfin002 Busu48 Maşallah ne güzel bende 40+4oldum çarşambaya suni sancıyla doğumu başlatıcaklar tabi o zamana kadar olmazsa ama doğmaya hiç niyeti yok gibi
Scarlett Okurken bile heyecanlandım seni düşünemiyorum bile canım. İnşallah biran önce kolayca alırsın bebişini kucağına 💕💕
Busu48 Scarlett Krm Gzd45 Aybebek Allah hepinizden razı olsun 🙏 Dün dogurdum cennet kokulumu 17.36 da Miraç'ım hayata gözlerini açtı 🙈🙊💕 Darısı sizlere inşallah 🤭
Aybebek Busu48 ayy ne güzell çok sevindim canimmm kokusunu içine çek bol bol insallah bizede aynı duyguyu tatmak nasip olur 🤗
NisaO Busu48 hayırlı olsun Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun💕 normal doğum mu yaptınız meyrem ana otunu nasıl kullandınız vaktiniz olunca cevaplarsanız sevinirim☺️