Gokcekatun_ Kizlar bugun dogum yaptim on sn gordum bebegimi kuveze aldilar kan gazi normal cikmamis baska hasteneye goturduler onemli bi sey mi basina gelen var mi besik bos kldi cok uzgunum
Zeynepli12345 Gokcekatun_ Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin. Bilgim yok üstte kalsın diye yazıyorum. Kaç haftalık doğum yaptınız?
S_B6606 Gokcekatun_ Allah acil sifasini versin canim bende sariliktan yatirdim bebegimi puseti eve bos getirdim cok zor ama Rabbim bi kolayini veriyo inşallah tez zamanda alirsin yanina
Gokcekatun_ Zeynepli12345 38+1 her sey yolundaydi dogum aninda mi oldu dedim hayir dedi doktor dogumdan sonra olcunce cikmis
Mfmoms Benimde bilgim yok. Rabbim tez vakitte kucağınıza almayı nasip etsin, gönlünüze inşirah ferahlığı versin inşaAllah 🤲🏻
Mihriban05 Hayırlısıyla sağlıkla kısa zamanda kavuşursunuz inşallah, eminim her şey yoluna girecektir kendinizi üzmeyin, bizleri de haberdar edin lütfen bebeğinizin durumundan 🤲🏻 Dualarımız sizinle
Tatunya Gokcekatun_ Eminim elinizde olmadan çok üzülüyorsunuz ama lütfen kendinizi yıpratmayın. Bebeğiniz yuvanıza geldiğinde size çok ama çok ihtiyacı olacak annesi. Güçlü ve umutlu olmak zorundasın. Daha önce hiç duymamıştım kan gazı meselesini. Az önce baktım. Belirli bir referans aralığı varmış altında ya da üstünde olamaması gerekliymiş. Gebelikte tek arter vs gibi bir durum var mıydı?
AslanKadini Gokcekatun_ hepimizin türlü türlü imtihani oluyor evlat konusunda .. dua edip Allaha sığınmak lazım kardeşim. Rabbim tez zamanda şifa versin..
Mrv95 Hellobabymp merhaba bende bugün doğum yaptım aynı durumu yaşadım süreç nasıl ilerledi bilgi verir misiniz
Mrv95 Roza2222 merhaba mesajı yeni gördüm şuan 4 aylık olduk bir sıkıntı yok gelişimi normal ama 2 yaşına kadar takibi olacak 6. Ayda gelişim testine girecek bakalım inşallah sağlıkla büyütürüz bebeklerimizi.