irrm05 Kızlar eymen ismi dendiği gibi her zaman çok yaramaz mı oluyor koymayı düşünüyorum hatta koyduk gibi bişey süsleri kapı süsü vs hazır ama hep bir tereddütteyim kime bu ismi desem keşke koymasaydınız çok yaramaz olur diyor 🙏🏻🤦♀️
Meral_56 irrm05 isimle mi alakalı bilmiyorum ama dedikleri gibi 3 tane Eymen tanıyorum yaramaz kelimesi az kalır. Yaramaz ne kelime… Amaa 3 u de inanilmaz zeki. Bence yaramaz çocukların bir çoğu zeki de oluyor.
teachermom1 irrm05 2 tane Eymen öğrencim oldu, ikisi de üstün zekalıydı. Evet yaramazlardı ama çooooooook akıllılardı. 🤍
AslanKadini irrm05 vallah sanki belediye dağıtmış gibi bi çınar bi de eymen ismi bana itici geliyor 😅😅
Kbrnrmrt Ben bi tane tanıyorum felaket yaramaz. Bu benzetmeyi sevmiyorum ama maalesef daldan dala atlayan maymunlar gibi o kadar hareketli
Ezgiii75 Benim komşumun oğlu var Eymen çok tatlı feln sadece biraz fazla hareketli bende koyacaktm ama eşim Emir ismine takıldı bizimde Emir olacak gibi ama bende hep duyuyorum Emir Lee yaramaz oluyor diye bendede bide kada karışıklığı var 🤭🤦🏻♀️
Minikperi irrm05 çocuk ne kadar yaramazsa o kadar zeki olur. Çevrenizdekiler bunu bilmediği için tam tersi zannediyor olabilirler.
Angela00 irrm05 tanıdığım bir eymen var evlerden ırak 😂 kimse evine gelsin istemiyo küçücük çocuk için. Sizinki çok akıllı salih olur inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kbr-05 irrm05 benim tanıdığım eymen ler de yaramaz isimden mıdır Bilmiyorum ama genelde öyle oluyor gerçekten 😬
Emine_eymen irrm05 oğlumun adı Eymen öyle anlatıldıgı gibi yaramaz değil normal çocuk nihayetinde yani
Userkez irrm05 oğlumun adı Eymen bana yalvardılar koyma diye koydum ama gördüm tersten 😀Allah canını sağ etsin ama çok yaramaz
Elfselm irrm05 Öğretmen olduğum okulda her sınıfta birer eymen vardı ve enn sıkıntılı arkadaşlarnı ve öğretmenleri zorlayan öğrencilerim onlardı kesinlikle isimde bir şey var. Sakin bir eymen ile tanışamadım henüz
Hhilalali Oğlum Ali Eymen Hiçte Yaramaz Değil şükürler olsun..Yeniden hamileyim İnşallah Onun gibi akıllı uslu Bi bebek olur 🙂
eymenim_ irrm05 benim oğlumun ismi eymen herkes ismini duyunca aynı şeyi söylüyor evet eymenler biraz hareketli fakat çok çok zeki çocuklar kendi çocuğum mesela aşırı zeki hareketli kismida şu şekilde çocuklarla bir araya gelince öyle ama evde bana hiç zararı yok çok konuşuyor 2.5 yaşında ama senli benli sohbet eder maşallah 🧿🫶💙