SeherYILDIZI2746 Kızlar merhaba 35 haftamizdayiz ama hala birşeyler paylaşırken tereddüt ediyorum insanlarda ki göz adamı her hale sokar derler ya o misal siz paylaşıyor musunuz veya hamilelik dönemi boyunca hiç paylaşım yapamdiniz mi?
Nursonmez SeherYILDIZI2746 ben paylaşmıyorum ama çok kafaya taktığında nazar konusunu yoldan geçen birisi gördüğünde bile yarıyor yürüyüş yaparken yanımdan geçen kadın karnıma öyle bir baktıydı ki 2 dk sonra düz yolda ayağım takıldı ama düşmedim çok şükür😅
SedaF SeherYILDIZI2746 nazardan korkmuyorum inanmıyorum da ne bileyim paylaşıyorum 🥹 kötü mü ediyorum
B_eyaz SeherYILDIZI2746 ben paylaştım hala da paylaşıyorum valla nazarı değecek adamın her türlü değiyor nasılsa. Allah korur bebişlerimizi
SeherYILDIZI2746 Nursonmez bende o yüzden biri uzun bakınca sinirleniyorum istemsizce maşallah diyip geçen yokki illa takılı kalıyorlar Allah isteyen herkese nasıp etsin inşallah ama gözü kalacak kadar da kötü biri olmamalı🫠🙆
irrm05 Bende 33 oldum daha 1 tane bile paylaşamadım nazar olur diye bazen çok paylaşmak istiyorum ama genede yapamıyorum nazarıda çok çeken bir insan olduğum için 🤷🏻♀️😶🌸
SeherYILDIZI2746 SedaF bilmem açıkçası ben inanmıyorum desem yalan olur daha yeni story atmıştım aldığım eşyaları ama nazar değer düşüncesiyle kaldırdım Allah hepimize sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🥹🙆
teachermom1 SedaF Ben de nazara inanmıyorum ama paylaşmaya elim gitmiyor. Çok mahrem geliyor çocuğum, bana özel kalsın istiyorum. Doğduğunda da paylaşmam diye tahmin ediyorum. 😕
Nursonmez SeherYILDIZI2746 maalesef her türlü insanlar var canım hatta öyle bir dönemdeyiz ki aileden bile olabiliyor
Ilba_34 SeherYILDIZI2746 hiç paylaşım yapmadım gerek de duymadım güzel şeyleri paylaşıldığında illa ki nazar değiyor çok kez kendi arkadaşlarımdan şahit oldum
melteW Ben de hiç paylaşım yapmadım elimde olsa hamilelik bitene kadar dışarı bile çıkmayacağım bazı insanlar o kadar kötü bakıyor ki sanki tek hamile benim sinir oluyorum
miniksevdamm SeherYILDIZI2746 ilk bebeğimde cinsiyet partisi yapmıştık sadece onu paylaştım. Buda 4.5 aylık hiç paylaşmam nazardan çok bana o benim özelim içimde tutmam gerekiyor gibi geliyor. Bana ait korunmasız falan
Yenianneperci35 SeherYILDIZI2746 merhabalar:) inanın ben de paylaşmıyorum. Sadece bana sürpriz cinsiyet partisi yapmışlardı onu paylaştım. Onda da çok kişi olduğu için ayıp olmasın diye:) ne karnımı ne ultrason fotoğraflarını ne de aldıklarımı🙈 maalesef herkes güzellikle bakmıyor:) hepsi bana kalsın , anı kalsın yeter diyorum🌸
incir06 SeherYILDIZI2746 30. Haftama girdim 3 kilo aldığım iç karnım geniş olduğundan göbğim hala yok söylemesem kimse bilmez en yakınlarıma söyleyeli 3 hafta oldu herkese süpriz olacak 3. Çocuğum üçünü de öyle yaptık 😂 kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz paylaşmayın bence ama yine de siz bilirsiniz 💐
Minigininannesi SeherYILDIZI2746 ben hiç paylaşmadım hala bilmeyen bir sürü kişi var 12gun içinde doğumum olacak. Kızımda paylaşmıştım çok hastanelik olmuştum bunda şükür öyle olmadı daha rahat geçirdim
uzunlardananne SeherYILDIZI2746 bebek bu hafta nasipse doğacak bu zamana kadar sosyal medyada hic bisey sey paylasmadim hatta gorusmedigim arkadaslarimla karsilastigimda hamile olsuguma doguracagima sasiriyorlar bence bazi seylerde biraz özel kalmali tabi ki bu benim dusuncem herkes nasil mutluysa öyle yasasin😊