DuyguLinaa Cerenbelis1 perşembe istiycem doktorumdan bende başlıycam artık inşallah birazda olsa faydasını görsem şükredicem 😔
DuyguLinaa aybukelii1 evet çoğu kişi onu önerdi mutlaka alıcam deniycem inşallah faydasını görürüm sizinde az kalmış allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
nesli3452 DuyguLinaa sabah başlıyordu benim kusma tut kesinlikle geçiyor dişini sık kusarsan geçmez bulantım olunca ayağa kalkma fazla yüzünü yıka bulantım başlayınca zeytin yiyordum ekmek içiyle sadece bende
DuyguLinaa asli_12 amin inşallah bakalım perşembe doktorumdan istiycem başlıycam inşallah faydasını görürüm rahat bi nefes alırım 😔
hello_dunya DuyguLinaa Ben sana en doğal yöntem nane yağını öneririm canım. Bulantı için koklamak çok iyi geliyor. Yapma hiçbir iş yat, uyu zaten 12. Haftadan sonra enerjin geri geliyor zorlama kendini de strese sokma. Bir an önce atlatman dileğiyle.
DuyguLinaa nesli3452 daha hiç çıkardığım olmadı bende biraz zeytin yeşil elmayla bastırmaya çalışıyorum ama çok zormuş benim gibi olanların allah yardımcısı olsun gerçekten
Boncukk123 petekceee aynen canım ya ilk zamanlar daha ağırdı hamd olsun yine azaldı ne zaman olacağı belli olmuyor yine ama olsun
Ayse4242 DuyguLinaa prilam kullanın hamileler için üretilmiş bu. İlaç 4ay bu ilaçla nefes aldım diyebilirim .ve evinizi toplayamamak vs hiç önemli değil bırakın dağınık kalsın bu günler de geçecek 🥰
Remziye-karahan Ben prilam içerdim artık o bile işe yaramaz hale gelmişti başka bi ilaç vermişti doktorum halsizlik zaten ayrı mesela yemek yiyemiyosun elim ayağım titrerdi ama 4. Aya geçtim kendiliğinden kesildi inşallah sizinkide hemen kesilir