Asilinannesi Merhaba güzel anneler anne adayları burada eğer birinizin kalbini kırdıysam incittiysem özür dilerim hakkınızı helal edin❤️🙏🏻 Başında çok iyi giden gebeliğim vardı daha dorun yoktu hiç 33 haftada doktor kontrolünde klasik tansiyon ölçüldü hemşire sanırım her geldiğinde yüksek dedi (bu arada 14/9 çıktı) ve emin olunmadan herhangi bir test istenmeden ilaca başla dedi doktorum sonra be hocam tansiyon belirtisi nasıl olur dediğimde bana beyin kanaması geçirir bilincini kaybeder gelir anlarsın derdi yüzüme bakmadan sonra ben eşim Askere gidicek normal Doğumu bekleyemem dedim bana zaten bekleten kim 37 haftada alırım dedi çıktık ben ağladım hemen doktor değiştik yeni doktorum çok iyiydi beni rahatlattı allah razı olsun tuzu hayatımdan çıkardım tansiyon kontrolü yapılıyordu bende yapıyordum yüksek çıkıyordu sonra bugün sabah kusma aç karnına hemen ölçtük tansiyonum 14/9 hemen hastaneye geldik nstye bağlandım kalp atışları problemli çıktı hemen yatışım verildi doktorum suyuda az kilosuda 2220 civarıydı küveze girebilir dedi spinal anesteziyle alındım ama ben kötülendim müdahale edildi sonra bebeğimi gördüm küveze girmesin dedim ağladım tarttılar 3 kilo 70 gram Allah’a hamdolsun girmedi küveze rabbim çok büyük içinizi ferah tutun 3 saat gözlemle kaldı şimdi Benimle Benimde hikayem böyle hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum güzel anne ve anne adayları🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
mineeeee Asilinannesi Hayırlı ve uğurlu olsun canm.Bende de tansiyon problemi var.Olaca başladık bizde .Sağlıcakla bebisini kucağına almışsın şükürler olsun. Darısı bana insallah.Anesteziyi mi tama veremediler acaba hissettin.Neden oldu sence
dogamoms Asilinannesi gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻 Tansiyon sıkıntısı bende de var ilaç kullanıyorm sürekli ölçüm yapıyorm inşallah bende sağlıkla sizin gbi yavruma kavuşurum ama biz daha 34.haftadayız korkuyorum rabbim korusun 🤲🏻
busra6161 ismi cok güzelmiş gözünüz aydin Allah bağışlasın.kac haftalik dogmus oldu simdi bebiş bide sezeryan esnasindami fenalastiniz
Asilinannesi busra6161 sezeryan esnasında fenalaştım üzgünüm korkutmak istemem ama ben herşeyi hissettim o an kriz geçirdim birdaha asla spinal olmam 😓
istanbulluanne Asilinannesi Hayırlı olsun canm. Bende herseyi hissettm spinalde bidaha asla spinal olmam heralde.
Mucizelimm Allah analı babalı büyütsün canm sağ sağlim almışın kucağına ne hissettin Doğumda sadece dokunmaları değil mi yoksa başka bişey mi şimdi nasılsn
Asilinannesi Mucizelimm ben canımda acıdı içimin çekildiğini falan ney hissettim o an bana birşey bağladılar hemen zateb herkes korktu