Semiramis Aycan1 ilk doğumda insan panik oluyor benimde 2. Biraz daha rahat gibiyim şimdilik 14+5 daha 3. Hamilelik nasıldı rahatmı 😂😂Allah sağlıklı sıhhatli çocuklarınızla güzel ömür nasip etsin
Aycan1 12hafsagunkokkaya96 amin saol cnm allh senide kurtarsın bi sancıda herkesi inşalah benimde büyüğü 4 küçüğü 2 öbürüde yeni zaten 3 de erkek ben 38+4 te gittim muayneye doktor muayne etti sonra çatı muayenesi yaptı dedi 5 cm açılmanız vardı oda sasırdı çünkü çatı muayenesi yapmıcaktı ben söledim yapın diye belki açılmam vardır diye sonra dedi seni doğuma alalım bende çocuklarım ablamdaydı hani dedim bi eve gidiyim tam olarak eksiklerimi tamamlıyım diye bide cocukları görüyüm neyse ertessi gün sabah 9 gibi çıktık 10 gibi orda olduk 12 buçuk gibi suni sancı verildi doktor arada alttan gelip bakıyordu ebeler kaç cm oldu diye ama çok iyi ilerliyordu her baktıklarında açılmam oluyordu suyumu patlattı doktor sonra duş aldım belden aşaya ablamlar yanımdaydı bide eşim vardı zaten duaya bi 10 daka kaldım tekrar alttan mıayne etti ve 9 10 cm dedi ıkınma hisside geliyordu saat 1 buçuk gibi. Doğuma aldılar ve bi kaç defa ıkın dediler doktor geldi bebeğin kafası gelmişti iki 3 ıkınmada bebek geldi o şekil Allah’ım sizleride böle rahat bi şekilde doğum ettirmeyi nasip etsin inşallah 🤲
Ecrinim_03 Aycan1 kaç cm den snra doğumhaneye alıyorlar Suyu patlatırken acı oluyor mu Kaç cm diye bakarken de acı oluyor mu
Aycan1 Ecrinim_03 10 cm olduğunda alıyorlar suyu latlatırken zaten o anda sancım varken anlamıyorsun acın olmuyo okadar yani alttan bakarken fazla olmuyo okadr normal ama ağrı hissediyorsun yine
Seralce Kızlar ben 40 haftalık olucam yarın, akşamları ağrım oluyor özellikle kasıklarımda ve vajinamda acaba açılma mı oluyor? daha hiç alttan bakmadılar
Mmnj Seralce nasıl bakmadılar şaşkınım ya 39 haftanda mutlaka bakarlardı bn sezeryan ım ama ilk doğumumda 39 haftada bakmış lardı 40 haftada normal diye sezeryana açil alınmış tım
Aycan1 Seralce yani bakması gerekiyo doktorun hani 38+5 haftalık Tım benim hiç sancım ağrım belirtim yokken alttan muayene etti 5 cm açılmam vardı doğum istedi hani siz 40 haftalıksınız bakmaları lazım siz hiç söyleöedinizmi ne dedi doktor
Seralce Ay bana niye bakmadılar acaba ya nstde sancı çok çok az çıktı haftaya çarşamba son gün o zamana kadar bekleyeceğiz dedi şuan bile ağrım var acaba hastaneye acilden girip nst mi çektirsem belki acildeyiz ebe alttan muayene eder