Melliisaa Geçen hafta doktor asistanı almadı eşimi odaya doktor da yoktu kendi muayene etti sizin eşler devlet hastanesinde girdi mi hiç odaya
aslhnkrts9 Melliisaa dogum hast gidiyorum ben doktorum ilk baştan beri eşimi içeri alıyo hatta geçen kaynanamı bile aldı şaşırdım 😂
Bsra-96 18+1 deyiz hep devlete gittim ve herzaman da doktorum aldı eşimi hatta herşeyi hem bana hem ona çok güzel anlatıyor tek tek
Melliisaa Bebekkkk al benden de o kadar bir dahakine ben söyleyeceğim ama rica edicem gelsin diye gerçi bana doktor değil asistanı denk geldi belki o almak istemediği için almadı doktor olsa alırdı
Bebekkkk Melliisaa inşallah alır canım ama 3 şehirde devlete gittim koridoruna bile almadılar Ankara’da 😂
Minik-ve-annesi @Melliisaa devlete gidiyorum alyor canım ama bence doktorla alakalı bı durum Aynı hastanede bı başka doktora gitmiştim kendi doktoruma randevu bulamadım diye o doktor almamıştı mesela ama kendi doktorum alyor cokda memnunum ☺️
Nursonmez Melliisaa tüm kontrollerini özelde yaptırdım hepsinde eşimi yanıma aldılar son 4 kere devlete gittim hiçbirinde eşimi kabul etmediler devlette kabul olmuyormuş sadece beni alıyorlar
yenidenanne34 Melliisaa normalde almiyorlar devlette. Ilk hamileligimde eşimi bir kez aldi doktor çünkü en son hasta bendim benden sonra girecek olan yoktu rica ettim aldı 🥰
Kiwitoveannesi Melliisaa devlet kimseyi almıyor ama ozlede 10 kişi git 10 kişiyi birden alır hersey parayla maalesef