Canangokdmr 7 haftalik hamileyim doktor alttan ultrasondan baktı yolk saç gorundu ama bebeği göremedi kese gayet güzel gelişmiş dedi bı skntı olabilir mi bebek 7 hafta da nasıl görünmez başınagelen var mı acaba
Canangokdmr sehrengiz_8 bilmiyorum doktor 7 haftalık dedi öyle olsa görünmez mi acaba geç olup olmadigi
sehrengiz_8 Canangokdmr adetinizden kaç gün sonra be kadar değerle öğrendiniz gebeliği bir de ilk doktor kontrolünüz ne zamandı kese görünmüş müydü
sehrengiz_8 Canangokdmr 6 haftalıkken kese boyutu ne kadardı biliyor musunuz yolk sac o zaman görülmemişti değil mi? Eğer görülmeyip bir hafta sonra yolk sac gördü iseniz geç döllenme olabilir
Canangokdmr e_blue_sky_a ins ya vlla o kadar çok korkuyorum ki anlatamam ilk gebeligim bı de bı şey de bilmiyorum devlet doktoru normal güzel dedi ama burada herkesin. 6 7 haftada kalp sesi bile duyulmuş o açıdan çok korktum
sehrengiz_8 Canangokdmr geç döllenme canım büyük ihtimalle benim kese 12,5 mm iken yolk saç dahi gözükmedi bekle içini ferah tut.
sehrengiz_8 Canangokdmr bebek göründükten sonra doktorum kese boyutu söylemedi ama 6+6 da 7+1 haftayla uyumlu 1,09 cm bebek görüldü.