Abikardes12 Hlimee 5+4 te kese gördüm yolk sacda görüyorum demıstı haftaya gittiğimde 6+4 te hem bebeği hem kalp atışını duymuştum
Kelebeekkkk Hlimee 7 haftalıkta gördüm canım 10 haftaya kadar yolu var diye biliyorum geç döllenme olacağından
Hlimee 1palyaco 2 cm kese yolk da gördük canım Doktor bu hafta çağırdı da alttan bakarım üstten görmezsem dedi o yüzden gidemiyorum
1palyaco Hlimee 5 haftalıkta 2cm mi kese oldukça büyük . Yolkta göründüyse çok güzel 🌸 bebeği görmeniz yakındır .
tgbmerve Hlimee 2 cm kese gerçekten hadmftasina göre büyük , karından mi bakmıştı alttan mi, eğer buna karından baktiysa alttan bakmasına gerek yok diye düşünüyorum ama alttan da neden bukadar geriliyorsuniz onu anlamadım en net içinizi rahatlatacak yöntem 🙈
Hlimee Kızlar gitsem mi bilemedim alttan bakarım dediği için korkuyorum ilk muayeneye de istemedim vajinal ultrason u
ilknurklnc1 Bizde en son 6+1 de keseyi gördük ama şuan 7+1 iz çarşamba günü kontrolümüz var bakalımm bebeği görebilecek miyiz
Hlimee tgbmerve karından baktı canım bence 6 haftasında bebişi göreceğiz gibi haftaya gidim doktora şansıma bakalım
Hlimee Kelebeekkkk canım 4,5 haftayken keseyi 2cm olarak gördük yolk saç da göründü hızlı ilerliyoruz herhalde
tatlibebegim_ Hlimee 2 cm büyük değil mi canım benim 5 haftalıkken 8 mm imiş, doktorda en az 8 mm olması lazım demişti