Senneanlarsinya Allahvargamyok ben de tüp bebekle hamile kaldım kacıncı haftada doğum yaptınız? Sezeryan ile mi doğum yaptınız? Herhangi bi sıkıntı oldu mu mu bebeğinizde veya sizde
Allahvargamyok Senneanlarsinya 36. Haftada sezeryan dogum yaptık bebeğimin gelişimi durdu kilo alımı durdu kalbi çok hızlı atmaya başladı doktorum acil aldı sezeryana idrar yolu enfeksiyonundan olmuş doktorum öyle dedi ben gebeliğim boyunca yoğun idrar yolu enfeksiyonuyla savaştım
Melike3435 Allahvargamyok ben de iğne kullanıyorum Progestan dex günde 2 defa . Bir de günde 3 defa Progestan fitil var
Birbahargunu Yaprakdokumuseverr evet bazı doktorlar özellikle kolayına geldiği için sezaryen diye diretiyor özel bebek vs onu sevmiyorum tabi ki bir sorun olursa da sezaryen en iyisi öncelik sağlık olsun. Gönlümüzdeki olur inşallah sağlıkla kavuşuruz
Birhayalimvr Canim tup bebek doktorun ve hastane neresiydi bende yeni baslicam tedaviye adet olmayi bekliyorum
Deletedmom_85 Birbahargunu hadi bakalım hangi yöntem hayırlıyss o olsun inşallah vaktinde geldinlerde gerisi öneml değil ya