nehirlefou Kızlar 40+2 oldum ama açılmam asla yok yatırmıyorlar devlet hastanesinde doğum yapacağım kaçıncı haftada yatırıyorlar? Sürekli alttan muayene edip eve geri yolluyorlar 41 de yatırırlar mı sizce?
Nilsuubuz nehirlefou ablamda devlette doğum yaptı asla yatirmadilar son ana kadar git duş al yürü acilman olsun öyle dediler kız neler çekti de yatirmadilar 41 de geldi çocuk şükür
Mutluemos nehirlefou 40+2 de doktor bana sezeryan ol dedi yok dedim suni verin dedim devlet bu arada vajinal fitil ile doğumu başlattı bolca dua ettim özellikle abese suresi 20.ayet sümmes sebile yesseruhu bunu okudum meryem ana otu koydum Allaha duamı ettim girdim doğuma korkma 🌸
Feyzabeyoglu nehirlefou bi tanidigim vardi kiz 42 haftalık oluncaya kadar beklediler. Ne acilma vardi ne sancı ne de bebek kanala girmemişti. en son kızı sezaryene aldılar
nehirlefou Nilsuubuz 41 de mi yatırıyorlar yani benim suyum asla gelmiyor ayaklarım aşırı derecede şiş çok fena ödem topladım
Nilsuubuz nehirlefou açıklık olunca yatırmislardi hatta kadının biri 41 in sonunda artık açılması yok yatmak istedi yatirmadilar
Nilsuubuz nehirlefou normal yaptı evet gitti geldi sürekli hastaneye sancidan açılmıştır diyor gidiyor açılma yok hadi tekrar eve
nehirlefou Nilsuubuz aynısını da maalesef bana yaşatıyorlar asla açılmam yok çocuk zarar görecek diye korkuyorum artık
Nilsuubuz nehirlefou işte bizde ondan korktuk kakasını yapar idrarını yapar fln diye devlet böyle işte umursamaz maalesef son ana kadar bekletiyorlar
Nilsuubuz nehirlefou özele gidiyorum ben 37. Haftadayım devlet korkuttu beni ablamdan sonra gitmedim devlete
Mutluemos nehirlefou evet suni sancı gerek duymadan vajinal fitil ile acilmam basladi doğumum gerceklesti
Feyzabeyoglu nehirlefou bi de önceden kız miyom ameliyatı olmuştu sezaryen gibi dikis yeri vardı. Ona rağmen normal dogum olsun diye beklediler 42 ye kadar. Ben stres oluyordum kızı doguma almadıkca. Cocuk kakasini yicek diyee
nehirlefou Feyzabeyoglu ya bu devlette ki o stajyer asistanlar lanetler şaka gibi her gittiğimde alttan muayene ve nst hop evde 41 de eğer yatırıp almazlarsa doğuma özele gideceğim