Mom534545 Ya ben hep jilet kullandım bugüne kadar ama artık hemen çıkmasından bıktım bekarken yapardım agdayı zor olsa da başarırdım hem azalıodu tüyler hem de 1 aya yakın rahat ediodum şu çamsakızı agdaları iyice eritip spatulayla sürüp bezle kullanıodum zor gelio bana ama şimdi şu inci agdalar kafamı karıştırıyor kullanan varmı nasıl
Tweetybaby Mom534545 sakızla al daha iyi çöp çöp Allah bildikleri gibi yapsın o reklamını yapan kişilerin.
Elifasell Mom534545 ben bir kere kullandım cekim gucu kuvvetlı ama cok fazla gidiyo pek kullanışlı degıl bn alırken pahalıydı suan nasıl bılmıyorum ama ınce surunce ıse yaramıyor kalın kalın surulunce guzel cekıyo bide hemen donup sılıkonlasıyo
Asena_ Mom534545 acımıyor çünkü dediğim gibi tüyleri almıyor. Tek tük alıyorsa da kökünden değil yani. Valla ben ağda kullanmıyorum epilasyon aletiyle alıyorum her yerimi
Tweetybaby Mom534545 yok o lafın gelişi sakızla eskiden ağda vs yapmak sıkıntıymış sakızla alırlarmış normalde sakızla biraz artık ilkel kalıyo alınmıyo ama şöyle diyim hani sakız bize tüyü nasıl çeker biliyoruz ama inci ağda çekmiyor🙄
Elifasell Mom534545 o zaman inanın hiç gerek yok ben bi cektıgımı bı kac kez ısıtarak kullandım ıkımcıye kullanıldıgında cok can acıtıyor ki yek seferlıkte butçe yetmez 😌😌😌
ayseozbek Sesunun ısıtıcılı roll-on agdasini almak istiyorum acaba kullanıp memnun kalan veya kalmayan var mi
CansuOztomurcuk ayseozbek Ben kullanıyorum memnunum fakat bacak ve kollarıma sadece. Koltuk altımı kavanoz sir ağdayla alıyorum. Özel bölgemi kendim alamıyorum. Onu da kuaförde sir ağdayla yine. Tabi şu an onun acısına katlanamıyorum o yüzden jilet özel bölgeye 🙄