mervemurat16 tatlibebegim_ 18-23 arası gidiliyor ama 22 yi geçirmemekte fayda var ben 21+4 te gittim herşeyini detaylıca gördük
erdmdml tatlibebegim_ on ya bende 18. haftaya denk gelecek şekilde aldım randevuyu doktor yapar değilmi
nurcan05 tatlibebegim_ 20.haftada gideceğim randevu aldığım doktorda 20 den önce bakmıyor gittiğim doktorda öyle yaptır dedi zaten
tatlibebegim_ Selcan3 ben kontrole gittiğimde 17 haftalık olcak ama ultrasona göre 1 hafta önde detaylı yapar mı acaba doktor
Selcan3 tatlibebegim_ yapar ama o her hamilelikte oluyor 1 hafta önde 2 hafta önde veya tam tersi sonrasında düzeliyor. Bence ultrason tarihine göre gitmeyin
mervemurat16 Parsmommy bazı kaynaklarda 23 geç olarak yazılıyor bazı doktorlar 23 ü geçsin istenmiyor ondan zaten doktor hafta veriyor
Selcan3 mervemurat16 bende özel hastaneye gidicem gittiğim zaman tam 23+1 oluyor korktum suan geç mi kalicaz ve bu tarihi doktorum verdi
Parsmommy mervemurat16 aksine 22-23 te daha geliştiği için erken haftada görünmeyen sorunları bile görüyorlarmıs ben 20+5 e almıştım bu bilgiden sonra erteledim 23+3 e aldım
nurcan05 Selcan3 bence erken gidin Allah korusun bir sorun falan varsa sağlığında belki yapılacak testler zaman alır ne bileyim yine siz bilirsiniz
mervemurat16 Selcan3 doktorunuz bu tarih verdiyse problem yok bazen devlet çok geçe atıyor ondan öyle dedim
Parsmommy Selcan3 hayır geç kalmıyorsunuz 23+3 te gideceğim bende . Aksine erken haftada tespit edilemeyenleri dahi görüyorlarmış .organ gelişimi daha iyi görünüyor