Efil Selam güzel anneler. 19+4 haftalık hamileyim. Benim 2 gundur regl olacakmis gibi karin agrim oluyor, dun gece uykudan uyandirdi ağrı beni. Sürekli devam eden bi ağrı değil fakat ara ara oluyor 48 saattir. Dayanılmayacak gibi değil fakat böyle bi durum yaşayan kimse ya da bununla ilgili bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
Bgusta Efil idrar enfeksiyonu olabilir. Bence acile gitmelisin hemen kan ve idrar tahlili yapiyolar zaten.
Bgusta Efil bende de ishal agrisi gibi agri oluyodu idrar yolu enfeksiyonu cikti. Ihmal etme. Doktora git.
Efil Bgusta idrar yolu enfeksiyonunu daha çok yeni geçirdim (10 gün once) hastanede yattım hatta bunun yüzünden. En son taburcu olduğumda tamamen iyilesmistim. Bu kadar kisa sürede tekrarlar mi bilemedim fakat gidip idrar tahlili yaptırayım yine de.
Dimple23 17 haftalık benimde aynen heran adet olacakmışım gibi kasık ağrısı hatta bir kaç kere beni kıvrandırcak şekilde sanırım rahim büyüyor bundan kaynaklı gerilme oluyo
Efil Dimple23 tam olarak bunu yaşıyorum ben de. Rahîm büyüdüğü için ağrı olur diyorlar belki de budur zararı yoktur inşallah
Bgusta Efil sen ne olur ne olmaz ihmal etme doktora git. Kendi kendine doktorluk yapma. Rahimde buyuyo olabilir baska biseyde o yuzden canim benim doktora gitmek gerek. Allah'a emanet bebegin