emirasafMom Aranıza yeni katılıyorum bi kaç postta denk geldim cinsiyet tahmini yapılıyor bnde merak etmedim değil bize de tahmin yapsanız olurmu 😊😍
1palyaco emirasafMom inşallah gönlünüzden geçen olur 🥰🌸 ben tamamen attım yani zaten burda çoğu onu yapıyor 😁
Zeynooooooo emirasafMom ay inwallah bende iki kizim var bunun ohlan olmaqini cok istiyorum kaç haftaliksiniz siz? Ben 13+4
Neslihankrhmt emirasafMom doğum tarihinizi ve hamile kaldığınız ayı soylerseniz tahminde bulunabilirim 🥰
emirasafMom Neslihankrhmt normalde kimlikte olan 01.01.1993 ama gerçekte 01.06.1993 son adetimi de ağustos da yaşadım galiba ona göre hamile kaldığım ay da Eylül mü olmuş oluyo bilmiyorum 😅🙈
Zeynooooooo Neslihankrhmt banada bakarmisiniz rica etsem dogum tarixim 25.07.1998 gebe kaldigim ay 15agustos
emirasafMom Zeynooooooo inşallah olur canım inşallah o duyguyu da yaşatır mevlam bize bugün tam 12 olduk 😊💙
Zeynooooooo emirasafMom ben isveçdeyim burda biraz zor yani her kafan esdiyinde gitmek olmuyo 12+4de gitdim ne yaptim ne etdim soylemedi cinsiyeti goremedim dedi bakalim bidaha 19 haftada cagiracam dedi bakalim ne olur