Sevdarabia Doktor feramat yazmış ama içinde helal olmayan maddeler var. Helal içerikli demir ilacı tavsiyelerinizi bekliyorum
Pamuk Sevdarabia Tedavi için olan şeylerde dinimizce helal haram aranmıyor ki.. Ben de oksapar kullanıyorum içinde domuz ürünü var fetva hattını aradım bu şekilde söylediler. Yani vurulmiyim bebeğime bisey mi olsun?
Kelebekmisaliihayat Pamuk helal alternatifi varsa, helal olanı tercih etmek daha iyi olur diye düşünüyorum.
Minikperi Pamuk eğer alternatifi yoksa haklısınız ama varsa helal olan tercih edilmeli. Oksapar’ı bilmiyorum ama kan ilaçlarında helal sertifikalılar var onların tercih edilmesi doğrudur. 🌸
Kelebekmisaliihayat Pamuk Müslüman ülkede, içki, faiz, fuhuş hepsi var. Kişinin kendisi araştırıp helali haramı ayırt edip kullanıp kullanmama durumu kendine kalmış. İlaçlarda, gıdalarda haram şeyler veya şüpheli şeyler bulunabiliyor. Araştırmakla mükellefiz
Mercandere65 Pamuk bende onu söylemek istiyorum ben hamilelik döneminde hiç almadım şüpeli olan şeylerden bile uzak durmakta gerek
Aybarssmom_ Nasıl yani ben feramat kullanıyorum hiç böyle birşeyi araştırmak aklıma gelmedi haram olan ne var
Sevdarabia Aybarssmom_ çoğu kapsül ilaçta jelatin kullanılıyor jelatinin helal kaynaklardan mi elde edildiği şüpheli Ayrıca şellak adında bir madde var bu da hakkında fetva verilemeyen uzak durulması tavsiye edilen bir madde
Pamuk Mercandere65 Büyük kayıplar yaşadığım ve 13 senedir evlat sahibi olamadığım için doktorlar neyi önerirse kullanıyorum. Ben evladıma kendime şifa için kullanıyorum..