1nsnr ben evime yakın diye hamileliğiğimin başında gitmiştim berbat rezalet bir yerdi doktorun odasının içinde oda vardı beş kişi birden alınıyor ben muayene olurken diğer kadınlar masum köylü gibi kapıdan beni izliyordu 😂hayır ben para veriyorsam özel hastane tercih ediyorsam ilgi alaka görmek isterim 12 haftalık bebeğin cinsiyeti hakkında bir tahmini bile yoktu eşim bilmeniz lazım dediğinde ben yurtdışına doğumlara gidiyorum diye kendini övmüştü😅Mustafa bey elime kâğıt verdi yapılacak birsürü tahlil var dışarda yaptıracağımı söylediğimde surat ifadesi değişmişti hamile psikolojisinden anlayan biri asla değil tahlillerimi yaptırıp sonuçları götürdüm bakma gereği bile duymadı hastaneye para kazandırmadım ya sekreterler desen azarlar şekilde konuşuyorlar içersi mülteci dolu ilgi yok temizlik yok hiç memnun kalmamıştım ve bu civardaki en pahalı özellerden birisi yeni evliyken balayı sistiti olmuştum iki tahlile 1000 lira vermiştik muayene hariç Medigold tavsiye ederim orası çok iyi ben doğuma kadar hep ordan devam ettim Gül hocadan