imera_ferammm53 baby00 hemencecik hatta gayet idrar testiyle falan öğrendim ilk kan testindede çıktı bir hafta sonrada kalp atışını dinledim uzun süre korunarak durduk isteyince hemen oldu çooook şükür şimdide kızım gelmiyor 39+4teyiz 🙈🙈🙈🙈
TCTuernekolu Tosbik yazzz diye bir doğum kontrol hapı sadece ben korundum hergün aynı saatde içmeye özen gösterdim ama bu mümkün olmuyor o yüzden 1 veya 2 saat geç erken fark etmez içtim
Tosbik TCTuernekolu tesekkurler. Peki gunün herhangi bir saatinde icsek faydasi olmazmi?. Bi de doktora sorarakmi aldiniz ilaci
TCTuernekolu Tosbik ben daha önce bekarken 6 ay doktor önerisi ile kullanmıştım evlenince sormadım. Ben akşam 9 ile 11 arası alıyordum
Baby_is_loading Ben 1 yil sonra😍🙈 allah sanada nasib eylesin🙏Ben tup bebekle hamile kaldim.reserv sorunum vardi ve 1 yil sonra oyrendim hemen tup bebek yaptirdik ve ilk denemede tuttu.insann neyi cok istiyorsa oluyor sadece dua et ve inan olucagina.simdiki devirde pek çok seyin çaresi var.olmazsa 1-2 ayda doktor gidersin ve ilaçlada iyneylede olsa tedavi gorup bebek sahibi olursun.uzulme stres yapma❤️🙏seniii cok cok iyi anliyorum
Baby_is_loading Ben 1 yil sonra😍🙈 allah sanada nasib eylesin🙏Ben tup bebekle hamile kaldim.reserv sorunum vardi ve 1 yil sonra oyrendim hemen tup bebek yaptirdik ve ilk denemede tuttu.insann neyi cok istiyorsa oluyor sadece dua et ve inan olucagina.simdiki devirde pek çok seyin çaresi var.olmazsa 1-2 ayda doktor gidersin ve ilaçlada iyneylede olsa tedavi gorup bebek sahibi olursun.uzulme stres yapma❤️🙏seniii cok cok iyi anliyorum
Ummuskaan baby00 tam olarak 2 yıl sonra üstelik hiçbir sebep yoktu birsürü doktor gezdik ne eşimde ne bende bir sorun çıkmadı 2 yılın sonunda hamile kaldım kaanıma ♥️