Hafizeipek Zaten 30 yaş altı 1 yil, 30 yaşından sonra 6 hamile kalamamak normal doktorlara göre yani bu ay da olmadı diye üzülmeyin sakin 🌺
Hafizeipek TCTuernekolu benim de aynısı oldu 2 yıl Yasmin kullandım ben de sonra 1 günde hamile kaldım hatta o gün de hap içtim diye hatırlıyorum ya unuttum ya bişey oldu o gün bilmiyorum 😆
TCTuernekolu Hafizeipek bende 5 yıl yazzz diye doğum kontrol hapı kullandım kanamam az oluyordu 2 aydır desim belki çok uzun kullandım hapı ondan kaynaklımı 1 ay kullanmayım dedim ve bıraktığım anda hamile kaldım hiç beklemiyordum eşimde inanmadı şok oldu😂😂😂😂
hicranatesbaykal baby00 bende 22 yaşındayım canım son 10 günüm kaldı ctesi muayneye gidicem belkide ogün alcak rabbim inş isteyen herkese nasio eder ben çok istedigim için ilk 2 ay her hafta test yapıyodum üzülüyodum olmicakmı diye 😁 rabbim yazmış çok şükür 🙏
Hafizeipek kocisininprensesi işte 1 gün dediğim ilk denemede hamile kalmışım yumurtlama günüm bile değildi 🤷
kocisininprensesi Hafizeipek benimde hiç alakasız bir gün yani, bizde anlayamadık ki hiç 1 kere korunmayalım dedik, reglinin ertesi günü hemen ve ondan sonra da korunduk 1 gün sadece gününden bile eminiz 😂
Hafizeipek kocisininprensesi benim eşim çok istiyordu bebek. Ben de çok istiyodum ama doğum korkusu yüzünden korunuyodum o yüzden eşimden şüpheleniyorum acaba doğum kontrol haplarima bişey mi yaptın diyorum 😂😂😂😂