Safie2020 Omurga gelişimi için önemli diye çok araştırdım arkadaslar bı karara varamadık. Yaylı öneren var yaysiz öneren var . Paket yay , bonel yay vs bir sürü yatak çeşidi var alıp memnun kaldığınız bir öneriye ihtiyacım var 🌺
Minigininannesi Safie2020 Bellona caprice yatak. Eşimin arkadaşı çalışıyor en iyi olarak onu önerdi aldık kullanıyoruz çok güzel sonrasında eltim iki çocuğuna aldı onlarda çok memnun hatta kendi yatağımı da onunla değiştirmeyi düşünüyorum çok güzel kullanımı
Bsrrgl Safie2020 kız ben hiç düşünmedim dahada bakmadım hakkaten ne almakazim sadece krta yumuşak olması gerekiyor diye biliyorum
Safie2020 Bsrrgl orta yumuşak değil orta sert olması lazım valla ben bı karara varamadım kaç haftadır bakiyirum paket yayı övüyor kimisi kimisi de paket yay yetişkine uygun çocuğa olmaz diyor kimisi yaysiz öneriyor her kafadan bir ses çıkıyor
Safie2020 Minigininannesi kaç senedir kullaniyorsunuz. Biz de bugün idastan altın ortopedik klasik yataktan almıştık internette 1 senede hemen çöktü tarzı yorumlar gördüm çok moralim Bozuldu sadece yatak 5600 e almıştık :(
Safie2020 Jalee1 bugün idastan paket yaylı aldık olumsuz yorumlar okudum iptal olursa etsemmi diyorum
Minigininannesi Safie2020 2.yıla geçtik aynı duruyor bizim yatak. bir kullanan daha var 5yil falan olmuş aynı diyor. Yine de bir araştırın