leylaaa1268 nasıl geçiyo hamilelik? cinsiyyeti öğrenen, tekme fln hisseden? göbüşü büyüyen varmı bu haftalarda? 🥹🫶🏻
Sefanur_00 leylaaa1268 göbüş büyüdü ama ne cinsiyetini öğrenebildik ne tekme hissettim bir kaç gün sonra ikili taramaya gideceğim inşallah sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim hepimize 🤲🏻
MorKelebek54 leylaaa1268 14+6 dayim cevap hakkim var mi 😂😂😂 varsan karnim baya var hatta iki aylik gebeyken cikmaya baslamisti. Onun haricinde bebisim erkek cumartesi gunu ogrendik ilk alisverisini de dun yaotim dayanamayip 😂 ama gorsen cok minikler insan dayanamiyo canim nabalim bana kalsa butun esyalrini simdiden alirim butun kaydettigim kiyaftler sebetime ekledigim kiyafetleri alsam simdi dolani dolar çocuğun 😂😂
sln23 leylaaa1268 yarın 13 oluyoruz nasipse 🫠 cinsiyet belli olmadı daha 12. Haftada gitmiştik doktora 😇 hareket daha hiç hissetmedim çok erkenmiş henüz ☺️ Göbüş çok az büyüdü ❤️
A-engin10 leylaaa1268 12+3 inşallah 21 Kasım’da cinsiyet için gidicez inşallah bı kızım olur hiç bişey hissetmiyorum simdilik normal geçiyor benimki ☺️
Bediaoflas06 12 olduk hafif göbeğim çıktı ne tekme nede bı belirtim var sadace halen devam eden miğde bulantısı var tekme fln hissetmedim
leylaaa1268 Bediaoflas06 bende, ama mide bulantılarım sadece 1 ay sürdü, şimdi ara sıra oluyo çok şükür🥲❤️
leylaaa1268 MorKelebek54 olmazmı bebeyimm, oii MaşAllah MaşAllah sağlıkla gelsin paşa😁😁💙Bende de göbüş çıktı azılcık, ama cinsiyyeti henüz öğrenmedim cuma gidicem doktora🥲bakalım görecekmiyizz🤲🏻🥹
Efo123 12+4 bendw doktora gittik.Cinsiyetini dedi kız gibi duruyo dedi ama bilmiyorum degusirmi cinsiyeti alışveris icin bnde sabirsizlaniyorum ama cinsiywt kesin belli olaun ole
MorKelebek54 leylaaa1268 ben 10. Haftamda gittigimde doktorum cinsietini tahminde bulunabilirim ama bidaki kontorllde kesin soylemis olurum dedi belki yanilma oayi olabiliyo felan dedi o yuzden 14. Haftamda gittigimde soyledi iste cumartesi gunu. Ozelde bu haftalarda soyluyolar ama devlette maalesef 18. Hadtayi bukuyo soylemeleri. Devlete gidiyosan cinsieti erken ogrenmek istersen oselde bi doktora gidip baktirabilirsin istersen
leylaaa1268 bu arada kızlarr ben haraket hissediyorum sanki geceleri, ama çok değil hani balık kaçarmış gibi anlata biliyomuyum😂😂🤍o kadar garip ki, daha küçüktür biliyorum ama sanki birşey oluyo gibi, daha net 20 haftada belli oluyomuş
_Annemmm4 Bende 11. Haftadayım doktor cinsiyet tahmini bulundu ama emin olmadığını da söyledi .🧿bulantılarım çok şükür biraz geçti kırmızı et yemeklerine karşı hala hassasım 🥹