Boncukk123 ozele gidiyosan soylerler kuzum ozeldekiler erken soyluyo devlette 18. Haftaya kadar bekletiyolar valla. Bak gitmeden once evde bi kahve ic cikolata ye hareketlensin. Kahve de hareketlendiriyomus ben oyle yapicaktim ama ecele ile evden cikinca icemedim kahve klinigin yanidna da oetrol vardi ordan cikolata yedim bide yolda giderken biraz sinirlenince hareketlendi bizim ki 😂 aman doktora dikkat et sol gosterip sag vuruyo valla biz cinsieti oartisi de yaptik doktorum gorumceme soyledi cinseti balon felan aldik neyse iste ben normalde hep kendimi bildm bileli ilk çocuğum kiz olur diyodum ama son 15 20 gundur felan erkek hissetmeye basladim neyse iste doktorum kontrol esnasinda sey dedi bakalim halaya benziyo mu dedi 3d ye gecti bakti ben orda dedim ki kesin kiz emindim bide sonra gorumceme diyorum kesin kiz felan diye agzini ariyorum ama yok hic bi ip ici verkiyi neyse iste aksam oldu balonu bi oatlattik ben kaldim oyle dondum ne dixegimi bilemedim cunku o kadar emindim ki doktorum o soyleminden emin olmstum ama doktorum saolsun sol gosterdi sag vurdu sasirtti yani bizi resmen