Babybelly 35+5 im doktorum suyumun iyice azaldığını bi kaç gün içerisinde akciğer geliştirici iğne etkisini gösterince sezeryan yapacağını söylüyor, bu haftalarda anne olup bebeğini hemen yanına alabilen var mı? İnsan çok korkuyor😪
Busraakay_26 Babybelly arkadaşım 35 hafta da doğum yaptı ve küveze girmedi önemli olan kilo ve sağlık durumu iyi ise girmez içini ferah tut
tgbmerve Babybelly korkmayınız ben değil ama ablam 8 ay 10 gün demişti Dr hesapladım sizin için 35.7 haftalık yapıyor , ve normal doğum başladı duramadi bebek erken geldi 3 kg di yani hiçbir sorun olmadı neden illa kuvoz olsun onu anlamadım şuan gereksiz bir strese girmissiniz. Diyelim ki kuvoze aldılar maksimum kalsın bu bebek iki gün herşey yolundaysa kontrol amaçlı alırlar hem size hem bebeğe yazık bu stres mahveder
Babybelly Kilosu 35+5 de 2600 dedi doktorum, çok iri bir bebek değil maalesef, yani iri olması hiç önemli değil de bi de erken doğum riski olunca insan daha çok üzülüyor
Escag Benim kızım 36 da sancı çıktı serum verdiler 36+2 de suyum geldi 2400 d9gdu kuveze girmedi çok sukur suan 3 yasinda
Babybelly İnşallah süreç böyle ilerler, biraz evhamlı ve panik biriyim sanırım, elimde olmadan, inşallah güzel temennileriniz gibi olur