Karya Memleket mersin şuan Muğlada yaşıyorum canım sorun varsa sorabilirsin bildiğim birşeyse yardımcı olurum
alcang Aysedznl memleketim mersin burdayım şuan doğum için. Tercihim akademi hastanesi hatice banu atay canım
ipktos Aysedznl Bende Mersin de doğum yapacam hastane kesin forum yaşam ama doktora emin değilim arzu doruk la ahmet ışıktan arasında kaldım
Karya Aysedznl Muğla da hamile kaldığım için mersin de henüz gitmedim doktors ama ocakta gelince orda da özele gideceğim memnun kaldığım olursa bilgi veririm
Gnygns Aysedznl Ben de Mersinliyim mersindeyim 🤗 doktorum city hospitalda Günhan doluoglu. Cokkk memnunum insallah orda dogum yapicam. Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldim bi suru Prof Doç gordum ama gunhan bey en memnun olduğum doktor oldu bu güne kadar
Aysedznl Muğla mıı 🙈 canım şehrimm 😍 en en güzel yıllarım üniversite hayatım orada geçtii. Neresindesiniz?
Elifumtt Mersinde yaşıyorum 30+5 hamileyim , akademi hastanesi ahmet kaan kocaa doktorum ve cok memnunum ☺️
ipktos alcang Forum yaşam a gelmeyi kabul ederse ilk tercihim o tabiki city hospitalmış hastanesi ben sevmedim o hastaneyi🙁