minikmucizeemaak Yazmelegi_ Bende öyle yorumladım 😂 Bebek bugün de uyuyordu ama bence onun etkisi olsa doktorum söylerdi tekrarla vs diye, pazartesi kendi doktoruma gidicem bakalım 😂
minikmucizeemaak Deletedmom_103 Canı geçen bi sancılatmak istedi herhalde 😂 Bakalım pazartesi ne çıkacak, aman aman dursun daha erken 🫶🏼
minikmucizeemaak Yazmelegi_ myangelson Deletedmom_103 Haftaya çatı muayenem var tabi suyum veya kan gelirse hemen gel dedi nasıl nst kızlar
myangelson minikmucizeemaak çok fazla bir sancı yok 40 larda çıkmış muhtemelen hissetmemis olabilirsin canım 😅
minikmucizeemaak Deletedmom_103 Bel ağrısı ve ara da bi kasılma gibi hissediyorum ama onlar mı bilmiyorum 😂 Çatı muayanesş için önerebileceğibiz bir şey var mı burada hep acıyor dehşet acıyor gördüm şimdiden panik oldum 😂
Deletedmom_103 minikmucizeemaak Valla geçen sancılarımın olduğu zaman alttan muayene ettiğinde adı çatı muayenesi oluyorsa 2 saniyelik bir şey çok acımıyor sadece kasmaman gerekiyor gevşek bırak kendini 😌
minikmucizeemaak Yazmelegi_ Aminnn canım sağol, burda öyle yazılar gördüm ki çok korktum vallahi şu çatıdan
minikmucizeemaak Yazmelegi_ Çok uzun sürmüyor herhalde dimi ? Bir de çatı ya mı çıkıyoruz çatı muayanesş için
Yazmelegi_ minikmucizeemaak böyle sedye gibi biseye yatiyorsun ayaklarını yanlara koyacağın yer var oraya koyuyorsun doktor eldiven giyiyo jel sıkıyor bakıyor en fazla 10 saniye sürüyor
minikmucizeemaak Yazmelegi_ İnşAllah benimde acısız hissetmeden geçer bakalım haftaya herşey daha net belli olur bence