yamanagihan 16 haftalık olduk hiçbir şey hissetmiyorum ve merak içinde bekliyorum 🥹 acaba yediklerimizle de etkileniyorlar mı içerde ne yesek hareketini hissedebiliriz ?
sehrengiz_8 yamanagihan büyümesi ile ilgili bir durum yediğin değiştirmez bir de deri ya da fizyolojik yapı ile ilgili ilk gebelikse 16. Haftalarda çok hissedilmez 19 a doğru hissetmiştim ben
Tubatgn yamanagihan Yani ultrasona giriyor olsanız öneride bulunurum ama bu sizin vücudunuz ile ilgili ben 16da hissettim arkadaşım 22de yani nasıl anlatsam bilemedim.
tatlibebegim_ yamanagihan ben 15 haftalığım ama ultrasonda 16 haftalık olarak görünüyor dün gece kasığımda kalp atar gibi seyreme oldu herkes hareketi dedi ama bilmiyorum inşallah öyledir
mervemurat16 yamanagihan hareket hissetme kişiden kişiye değişiyor genelde 20-24 haftalar arası kesin hissediliyor ben 19 da bir hissetmiştim 21-22 de iyice netleşti benimki yemek kokusu alınca çıldırıyor 😄çikolata falan fayda etmiyor
Minigiim-vebenn52 Vücutla ilgili bebek zaten hareket ediyo illaki ama konumu ve küçüklüğü gereği hissedemiyoruz ben ilk kez 19 da hissetmiştim seyirme şeklinde
Sehermahsum7321 yamanagihan ben ilk gebeliğim de 16 da hissettim şimdi ikinci gebeliğim 19 hafta da yeni yeni hissettim oda pıt pıt şeklimde 21 haftadayım hala da tam hissetmiyorum
Bsr1905 Ben ilk şiddetli hareketini çikolata yedikten sonra hissettim ekmeğe sürülen çikolatadan yemiştim zaten küçük olduğu için kuvveti daha az ilerleyen haftalarda bebiş büyüdükçe geliştikçe daha çok hissedeceksin Allahın izniyle
Sehseh Ben 19 gibi hissetmeye başladım ilk gebeliğim yani etkendir belki sizinde hissetmeniz için genelde tatli yiyin diyolar ama
fatos2404 yamanagihan ilk gebelikse çok normal hissetmemek 20-21. haftada hissedilir genelde diğerleri gaz veya bağırsak hareketleri olabiliyor