emirasafMom 100 mg kullanıyordum kahverengi akıntım olduğu için doktor 200 mg çıkardı sabah erkenden de troid ilacı kullanıyorm diye ikindide içmek istemiyorum çünkü içince sarhoş gibi oluyorum sadece yatarken kullansam olurmu
monarosamommy emirasafMom progestan vajinal fitil mi? Ağız yoluyla mı alıyorsun.? Eğer Ağız yoluyla alıyorsanız yan etki yapıyor halsizlik baş dönmesi mide bulantısı gibi doktorunuz ile görüşüp vajinal fitil olarak almanızı tavsiye ederim ozaman yan etkisi olmuyor birde vajinal fitilde etkisi daha iyi doktorlarım öyle söylemişti 🌸
sevaldqn1 emirasafMom progestan korkulu rüyamdı resmen bütün dengem bozulmuştu benim icerken sürekli uyku mide bulantısı bas dönmesi yapıyordu ve kendi kendime mecbur bırakmak zorunda kaldım
sln23 emirasafMom bende 12. Haftaya kadar kullandım sabah akşam vajinal yoldan fitil olarak kullandım ben de
emirasafMom monarosamommy vajinal de alabilirm demişti öyle yanetkisi olur mu peki çünkü içince sarhoş dönüyorum 😅
monarosamommy emirasafMom Yok hayır yan etki yapmaz vajinal fitil olarak kullanırsanız. Ben 8 ay kullandım. Doktorumun önerisiyle. Sizde Doktorunuza danışıp o şekilde kullanabilirsiniz