minik-02 Busra221 Trendyol da Giona diye bir sayfa var pijama takımı aldım ordan yeşil önü düğmeli aşırı hoş duruyor fiyatı da 130 gibi birşey bakin isterseniz
La_Liberte Yasemincee26 ayy ben de ordan takım almak istiyorum ama güvenemedim. Sanırım benim gibi çok kişi var. Ben de haber bekliyorum sizden. Zahmet olmazsa tabi 🥰
Meryemp Busra221 bende pazardan aldım 300 TL ye hemde kaliteli bence pazardan bakabilirsin trendyolun kumaşları pek iyi değil gibi
bkre_crk_ Yasemincee26 gelince hber verirmisiniz bnde ordan alisveris yapmak istiyorum ama malum guvenemiyorum fazla
elif-asil Busra221 bu fiyata malesef kalmadı ama penti indirimlerini takip etsenz ya da suwen kaliteli ve Uygun’a alablrsnz bir alana bir bedava oluyo 350 tl ya geliyo tanesi
Yasemincee26 Busra221 al canm begenmezsen iade edersin. Ne bileyim ben aldım 150 ye kışı çıkartsa bana yeter dedim sonuçta bu fiyatlara bişey kalmadı
Yasemincee26 Busra221 al canm begenmezsen iade edersin. Ne bileyim ben aldım 150 ye kışı çıkartsa bana yeter dedim sonuçta bu fiyatlara bişey kalmadı