Gozdeselim06 Gebeliğinizin 17. Haftasından itibaren kullandığınız ilaçlar neler? Doktoruma danışmayı unuttum, randevuma 3 hafta var.. İkinci gebeliğim ama unuttum 😅 Multivitamine başlamam uygun mu bu haftada?
umrumdadegil Gozdeselim06 folik asitten sonra başlanıyor vitaminlere demir ilacı magnezyum d vitamini ve elenetal 2 kullanıyorum ben
sln23 Gozdeselim06 ben de 12. Haftayla birlikte folik asidi bıraktırdı doktorum. Ferrum Demir hapı verdi devit-3 vitamin damla verdi bir de decavit protansl hap verdi içinde folik asit barındırıyormuş
Gozdeselim06 umrumdadegil ilk 3 ay folik asit kullandım bıraktım. Söylediklerinize şuan başlamam mı gerekir? Demir yazmıştı doktor da ikinci gebeliğim olduğu için tecrübem vardır diye üstünde durmuyorlar halbuki unuttum hep.
umrumdadegil Gozdeselim06 yine doktoruna danış istersen ama demir ilacı ve vitamini çoğu gebeye veriyolar dediğin gibi doktor ilgilenmemiş olabilir pek vitamin kullanabilirsin bence
Gozdeselim06 e_blue_sky_a harika bi takviye zaten ay olarak uygunsam direkt onu almayı düşünmüştüm. ❤️