Hanimeller Kızlar ilk kez çatı muayenesi oldum 39+4 çatıdan sonra doğumu tetiklenen oldu mu aranızda 😁
Minikayak24 Hanimeller ilk doğumumda oldu ama bu hamilelikte olmadı hep o ümitle gidiyorum ama inatçı çıktı bu oplum gelmeye niyeti yok😂 38+2 yiz
esmanzli Ben kendimi kastığım için biraz kasıldım ama acı veren bişey değil kaygan bir jel sürüyor doktor zaten öyle bakıyor kendinizi kasmayın korkulacak bişey değil emin olun 😇
Selmapiskin busraatosunn kaçıncı haftadasınız Benim bugün 40+0 doktor bakalım bi dedi belki doğumu tetikler dedi. İnşallah nişan falan gelir. Yoksa hiç belirtim falan yok
Hanimeller busraatosunn ben de gelen giden bişe yok ama hafiften ama çok hafif yanlarıma sancı vuruyor
Selmapiskin Tatar59 ay inşallah benimde öyle olur. Bebek geride ilerde veya aşağıda dedi mi muayeneden sonra
Tatar59 Selmapiskin ay hiç hatırlamıyorum demiş mıydı 4 buçuk yıl oldu. Ama yukaridaydi benim kızım tam kanala sokmamisti başını.
Selmapiskin busraatosunn bana da 1 cm açıklık var dedi bebek biraz geride yürüyüş+ilişkiyle destekle dedi.
Birbahargunu Ben de 37 de olcam da çatın dar der falan diye korkuyorum muayeneden sonra neler çıkıyor ortaya
Selmapiskin Tatar59 önceki doğumum da 5 yıl önceydi benim. Bu ikinci Ama belirti yok hiç önceki gibi değil.
Tatar59 Selmapiskin internetten bı arastirsaniz bebeği kanala sokan egzersiz ve yoga pozisyonları için. Belki işinize yarar
busraatosunn Hanimeller şu an çok ağrım var kasıklarımda hafif kanamam var çok artarsa gel demişti bekliyorum ağrılarım sürekli olduğu için doğum ağrısı mı bilemiyorum