Sennur16 Fatmanur1616 çook memnun oldum doktorunu mutlaka arastıracagım.Birgün açık çay içelim seninle inşallah🌼malum çay yasakmıs😐bende trabzonluyum baya zorlanacagım
Fatmanur1616 Sennur16 olur tabiki abla diyim baya yaş varmış aramızda☺️ bende çayı çok severdim de hamilelikten sonra bol su içmekten çaya yerim kalmıyor😄
Kgndus Sennur16 amiin cümlemiz inşallah rabbim kimseye evlat acısını yaşatmasın yüzünü görmesinde hala yüreğim sızlıyor o anları yaşadığım zaman rabbim anne olmayı isteyen hakeden herkese nasip etsin çok güzel bir duygu bi onkadar da zor ama derler ya bi gülüşü yeter aynen öyle oluyo sağlıkla kucağına akıp büyütün sizde bebeklerinizi inşallah 🙏 🥰
Hacerozer16 Jimer hastahanesi bilge çetinkaya demir gerçekten on numaara bir doktor muayne ücreti 1500
Sennur16 Fatmanur1616 ikizler olmak zordur🤗cevremde çok var. Ben kız olursa Gökçe erkek olursa Taner koyacagım inşallah. Hiç mi gecen birsey yok 😄kız senin bebegin dimi?
Sennur16 Mucizemibekliyorum_ hay maşallah darısı başımıza. Osman hocayı çok severim ama azıcık sert hep cekınırıdim bişe sormaya😄
Mucizemibekliyorum_ Sennur16 aslında mizacı öyle ama pamuk kalpli gereksiz herşeye karşı tahammülsüz biri😂bende bütün tersliğine rağmen çok seviyorum kendisini🫣
Fatmanur1616 Sennur16 abla o kadar zor ki iki isim sevmiyorum zaten tek olucak o kesin, anlamı güzel olsun, kolay söylensin, çevrede de çok olmasın böyle böyle kriterler çok😄
Sennur16 Fatmanur1616 kesınlıkle tek isim taraftarıyım bende. Bizde çok zor karar verdık ama nasıl birsey biliyormusun isim secmek böyle duyunca kalbin atıyor hissediyorsun evet bu dıye.