_Hulya7106 Biz bugün 19 haftalık olduk tam ogluşumla🐥 bu kontrol zamanı sanki hiç gelmıyor ayın 25 de randevumuz geçmıyor zaman görmek için heyecanlanıyorum acaba nasıl ne yapıyor 😂 hareketleri hissedıyor musunuz ? Kaç kilo aldınız bu zamana kadar? Hepinizin bir avazda ve sağlıkla kucağımıza almamız dileğiyle haydi yazın sohbet edelim 😍💕
Edaaa123 _Hulya7106 19+6 yım perşembe günü ayrıntı ultrasonumuz var arada tam göbek deliğinin orda toparlanıyor bazen de içimde su var gibi kayıyor🤩🥰
Busy _Hulya7106 biz de 20 olduk oğluşumla 😍 21. Haftada detaylı ultrason var heyecanla bekliyorum . En cok kiloyu alan benim herhalde 🙄 5 kilo aldım. 58 ile hamile kalmıştım 63 oldum 😬 ayy ilk kızımda da 20 kilo almıştım hamilelikte ama doğumdan 1 ay sonra vermiştim hepsini. O yüzden kiloyu çok dert etmeyin anneler . Emzirme sürecinde veriliyor . Arada pıtır pıtır tekmeler hissediyorum ben de 🥰
Hatice--- _Hulya7106 ben biraz önce geldim hastaneden 19 hafta olmuş bile cinsiyeti de netleştirdik erkek dedi güzel gidiyor şükür kızımda çok fazla olaylar yaşadığım için rahat geçiyor bu hamileliğim 🌸
isum Yarın 20. Haftaya giriyor oğlum, elhamdulillah her şey yolunda, bende 26. Haftada gideceğim kontrole, şu ana kadar 700 gram aldım
_Hulya7106 isum ayy 700 gram mı ben 53 ile başladım en son gittiğim de 57 idim bekarken evlilikte vs hep zayıftım hiç kilolu olduğumu bilmem ama alıyorum hızlı şekilde 🥹 son zamana kadar kaç olurum bilmiyorum siz gayet az almışsınız maşallah size bebişinize de 🌸 rabbim sağlıkla aldırsın inşallah kucağınıza
_Hulya7106 Edaaa123 benim ilk gebeliğim haraket etse de anlarmıyım hiç bilmiyorum yaaa ama 17.18 haftadakardna beri gözümüz seyirir atar ya arada kısa süreliğine saniyelik bi seyirme olup geçiyor çok merak ediyorum her kontrol zamanına kadar kaygılı gecırıyorum acaba nasıl diye 🙈 rabbım sağlıkla kucağınıza aldırsın size bin maşallah bebişe 🧿
isum Edaaa123 benimde bazen bir köşeye toplanıyor, bazende karnımda yer değiştirdiğini hissediyorum, 2 gündür de baloncuk patlıyor gibi hisler olmaya başladı, ufak tekmeler diye düşünüyorum ama daha emin olamadım
Edaaa123 _Hulya7106 teşekkür ederim hep beraber benim 3, ama kızlarıma göre az hareketli tekme VS yok kayma ve toparlanma yapıyor sadece 💙sizede maşallah
_Hulya7106 Busy ay bende aldım öyle deme yanlış degılsın aşkm 😂😂 neyse veririz ya canımız sağolsun hep zayıf olmaya alışınca tartıda ki rakama bi şok olmuyor değilim 😃 bende aynı şekilde 21 de detaylıya girecegım randevum 25 de bakalım yüzünü gösterecek mi minik adamlar 🧸 her randevu zamanına kadar tedirgin oluyorum acaba iyi mi haraketleri hissetsem bu olmaz diye düşünüyorum en azından iyi olduğunu haraketinden hissederiz 😍 sağlıkla alalım sincaplarımızı kucağımıza inşallah 🤲🏻
_Hulya7106 Hatice--- bin maşallah arslancığa♥️🧸 sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah aynıyız bizde 19 olduk tam oğlumla 🦁 rabbim hayırlı şekilde kucağımıza aldırsın haraketleri hissedıyor musunuz peki annesi
Hatice--- _Hulya7106 amin inşallah hep beraber 🤲🏻 Evet 18 haftadan bu yana hissediyorum bu aralar artık kendini tam belli etmeye başladı gündüzleri bide geceleri özellikle gün ortasında da bazen 20. Haftadan sonra tam anlamıyla belli ediyorlar 😁
Busy Edaaa123 18-23 haftalar arası oluyor zaten detaylı ultrason. Benim doktorum en iyi 21 de net görünüyor bebeğin büyüklüğü açısından dediği için tam 21. Haftaya gün verdi ama 20 de olur bence