Gulklkn0180 Kızlar adet tarihime göre 36 olmam gerekiyor ama sanırım geç döllenme olduğu için 35 oluyorum şu an ultrason da da 34 çıktı ben anlamadım şimdi ben kaç haftalık hamileyim doktor önceden Aralık başı doğum olur diyordu bundan önce gittiğimde de 31 haftalıkti şu an 34 çıktı sanki adeta yerimde sayıyorum hiç anlamadım kilosu 2 buçuk kilo bebek küçük beslenmene dikkat et dedi nasıl oluyor bu bilen aydınlatabilir mi beni
Tubayo Gulklkn0180 doktorunuzun size bilgi vermesi gerekirdi. Sanırım iki hafta geriden geliyor bebeğiniz. Bu sizi korkutmasın benim 3 hafta geriden geliyordu. Şekerim olduğu için yiyemiyordum da ben. Siz ne bulursanız atın ağzınıza. Muz havuç ceviz badem kefir hergün tüketin
Gulklkn0180 Tubayo peki 3 hafta gelmesi doğum tarihini etkiledi mi normalde Aralık 8 gibi bekliyorduk şimdi ne olacak bilmiyorum
Zulfiye06 Canım baştan beri 1 hafta geriyse bu geç döllenmedir . Sonradan 2 haftaya çıkmasının sebebi de demekki bebeğin 1 hafta geriden geliyor . Ama bu önemli bişey değil . 3 hafta üzeri gerilikte doktorlar ciddiye alıyor . Anlattığın kadarıyla durum bu
Tubayo Gulklkn0180 ben doktoru dinlemedim kendimi çok yordum bu nedenle 36. Haftada acil doğuma alındım neyseki bir sorun yaşanmadı. Siz dinlenin hafif yürüyüşler yapın bol bol yiyin ama tuz ve şekerli gıdalardan da kaçının. Gebeliğin tadını çıkarın ciğer geliştiricilerinizi de yaptırın muhakkak
Ayse343434 Benimde 3 hafta geri, nasıl bir yol izlediniz benimle de paylaşabilir misiniz doktor haftanın 2 günü ultrason bir günü nst gireceksin dedi. Istırahat et dedi. 30.haftadayız. Erken doğuma almak için endişeliyim.