Lylts Arkadaşlar kızım 1 yaşında bugün kontrole götürdüm doktora tahlilde açlık glukoz yüksek görünüyor doktoru öğleden sonra yok sonuçlar yarına kaldı nedir bu yaşayan oldu mu hiç acaba korkuyorum kayınbabam da şeker var
Liv3652 Lylts bebeklerde referans değeri bazen orda belirtilene göre uymuyor oğlum 4 buçuk yaşında geçen hafta hastalandı rutin kan da onunda 111 çıktı mesela ama doktor birsey söylemedi normal demişti
Lylts Demirimiz düşük birde kan ilacını veremedim malesef çok kusuyordu sürekli değiştirdim reflüsü var malesef başka deneyeceğiz de korkuyorum Ya tokluk glukoz değeri 90 en fazla olaması gereken bizimki 101 çıkmış
Lylts Umarım bilen biri çıkar içim içimi yedi birde açlık yazıyor da biz tok verdik kanı bebekte açlık niye bakılıyor anlamadım
Lylts Liv3652 ay bi sarılıp ağlasam toparlayacak gibiyim henüz çok küçük ve çalışmaya başlamak zorunda kaldım ailem başka şehirde vicdan yapıyorum çok 😢
Liv3652 Lylts çok önemli birsey çıkacağını düşünmüyorum içinizi ferah tutun güzel düşünün dediğim gibi de olabilir benim de ailemde seker hastalığı var ama doktoru değerine normal dedi 🙏🏻
Lylts Liv3652 cepten iletişime geçebildim şükür sorun olmaz dedi normal dedi dedesi şeker hastası dedim normal sonuç dedi Demir ve d vitamini takviyelerini değiştirdi korkulacak birşey değil dedi 🙏