1palyaco Kızlar tam 5haftalıkken kesem göründü yolk saç a dair birşey demedi doktorum .sadece herhangi bir sorun olmadığını söyledi ikinci kontrolümü hem bebeği görmek hem de kalp atışını duymak için nezaman gitmeliyim ?
sln23 1palyaco 5+ 6 da vaj muayene ile duydum ben kalp atışını 8. Hafta da karından ultrason ile kalp atışını duydum 😇
MrsElifg 1palyaco bende 5+2 de keseyi gördüm iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor baklaım 🌺
karakayahavva00 1palyaco ben bugün kalp atışını duydum 6+5 haftalık siz yinede 7. Haftada ıdrara sıkışık bı sekılde gıdın. İnşallah duyarsınız
MerveBilgen Ben bugün gittim 5+6 yım keseyi gördük doktor iki hafta sonra çağardı beni 7. Haftadan sonra gözükürmuş kalp atışı birde benim geç döllenme
1palyaco MerveBilgen bebeği görmediniz yani öyle mi ? Direkt kalp atışı için çağırdığına göre yolk kesesini görmüş olabilir .
Zeyd_Mom_22 İlk gebeliğimde bebeğin kalp atışını 6 haftalığında öğrendim. Şimdide 5+4..bekliyorum. İnşaAllah ayın 23 gidecez bakalım nasıl durumlar. İkimiz içinde hayırlısı, en iyi olsun💗🌸
1palyaco karakayahavva00 öyle mi olması gerekiyor idrara sıkışık . Bende hep idrarın olmamasına dikkat ediyordum . Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
Neslihan_Celik Sekizinci haftada net karından duyuluyor kalp atımı bence 8.haftada gidin sonrası zaten her ay kontrolünüz olacak şu an 26haftalıĝım 🙏🏻 8.haftada duyuldu benim karından ultrasonda canım