sevalciftci Kızlar su son iki üç gündür aşırı mide bulantım var kusma yok ama midem aşırı kötü oluyor hiç virseyy yiyemiyorum yoğurt ve kraker iyi geliyor ağladığım zaman oldu dokuz haftalikta filan gitcem ikinci kontrole daha var böyle olan varmı 🥺
1palyaco sevalciftci 5buçuk haftalığım benimde midem bulanıyor midem de yanma oluyor istifra etmiyorum ama bulanıyor benimde randevuma 11gün var bekleyeceğim şahsen 😵💫
Mia0121 sevalciftci bulantılar 4 aya kadar malesef devam ediyor bulantı hapı kullanın mutlaka tamamen geçmesede baya hafifletiyor
Elifinannesi5454 sevalciftci bnde mıdem bulantısı bas donmesı bas agırıs hepsı mevcut 😊bıde gurbetteym 3.5yasnda kızm var o kadr zor gecıokı ama bu gunlerde gececk ınsallah🤲
boncuuuu_ sevalciftci O haftalarda bende aynı haldeydim ve o kadar halsizdim ki kolumu kaldırmaya mecalim yoktur beni kullandığım vitamin etkiliyordu bi kaç gün içmedim biraz toparladım daha sonra doktorum vitamini değiştirdi vitamin kullanıyor musun
sevalciftci Mia0121 ikinci kontrolde soylicem doktora yemek yiyemiyorum çünkü yemem lazım bebk için yoğur krakerle geciniyorum
sevalciftci boncuuuu_ yok canım doktor ikinci ayında kan alcaz dediler işte onuncu haftada veya dokuzuncu haftada gidicem bunlarda soylicemm arada bel ağrımda oluyor normalmi buda
boncuuuu_ sevalciftci Canım bende sadece yoğurt tüketiyorum 3. Ay girmek üzerim halada öyle doktorda söyledim sorun değil şimdi kilo verirsin ileri ki aylarda zaten alıcaksın dedi bazı kişilerde iştahsızlık olurmuş
Mirayymn sevalciftci ilk ortalama 15 hafta öyle geçiyor ben ilaç kullanmadim bulantı için ama çoğu kişi adını unuttugum bi hap kullanıyordu çok iyi geliyordu doktorun yazabilir sorarsan.Ben hep soğuk su içerek kraker yiyerek atlattım sakın hata yapıp turşu ya da acı şeyler yeme kremali makarnalar hele sakın tekrar yaşasam bunları yapmazdim su tuketirdim hep ve ben çok buz yiyordum😂😂
ucpprensesannesii27 sevalciftci boşu boşuna kendinize eziyet çektirmeyin doktorunuza gidin bulantı için hap isteyin çeşitleri çok ben metpamid+zofer kullanıyorum bulantım yok denecek kadar az şuan doktorunuz uzaksa acil de yazar saglik ocağı da yazar