Merhaba bende ikinci oğlumu kanama sebebi ile kaybettim maalesef kıbrısta oturuyoruz markete gitmiştik ilk kanamam bi kaç damla şeklinde oldu o zaman daha küçüktü başka gelmemişti doktor progestan iğne falan başlamadı 10+1 eşimi işten bekliyordum kızımla ayağa kalktım kapıyı açmak için bacaklarımdan yürüdü gitti bi anda kanlar sürekli hastanede yattım doktor ile konuşup bi anda Ankara’ya gitme kararı aldık ordaki doktorum daha iyiydi kanama çok azaldı Ankara’da cinsiyetini öğrenmeye gidiyorduk mutlu bir şekilde doktor eyvah dedi bebeğin suyu kalmamış kanamamla birlikte bebeğin suyu azalmış doğuma girmen gerek dediler kabul etmedim belki bi mucize olur diye ama ilerledikçe enfeksiyon başladı bebek rahmine yapılabilir doğumda evde seni bekleyen bir kızın var onda da geçer enfeksiyon dediler ve maalesef 25 nisanda oğluma doğuma girdim evet bu benim başıma geldi inşallah kimsenin başına gelmez kötü düşünmeyin yiyecek ekmeği varsa her şekilde herşey yoluna giriyor benim iki arkadaşım var Şuan ikisi de hamile kanamalı gebelik ama kanamaları çok sürmedi Şuan bebekleri gayet iyi dualarım sizinle inşallah sağ sağlim alırsınız kucağınıza 🤲🏻