Ghuuzunolu Bir haftadır bebek bir tarafta toplanır gibi oluyor sonra geçiyor 26haftalığım bugün doktora bahsettim progestan fitil verdi sabah akşam kullanılacak,bunu yaşayan varmı
gncglozclk Aselsmoms Ghuuzunolu bende 30+3 deyim benımde 3 4 gundur bı tarafını dayanıp donuyor surekli ılk gebelıgım korktum acıkcası herkes normal diyor hareketleri normal ama gogsumun altına poposu mu artık bilemedim dayanıp doner gıbı yapıyor cuma gunu kontrol var o zaman soylucem bende toplanma nasıl oluyor bu arada ben magnezyum kullanıyorum
Mercimeek Ghuuzunolu ayy benimde öyle ama doktora bahsetmedim bile hiç ben korktum şuan cuma kontrolümüz var artık gidince sorarım
Aselsmoms gncglozclk tam anlattığın gibi oluyor canım bı yere toplanıp kasılıyor böyle doktoruna anlat belki ilacı degistirir
Aselsmoms gncglozclk ben doğumumu yaptım canım oğlum 9 aylık bana doktorum kasılmalar için soda da içebilirsin demişti sen magnezyum da iste
Attoya Benim 24ten beri oluyor 32 de baya bi arttı. Nstye giriyorum sorun yok diyor doktor. Kontrollü olmakta fyda var ama normal bi durum sanırım. 35. Haftamdayım şu an.
gncglozclk Aselsmoms magnezyum 7. Haftadan beri kullanıyorum huzursuz bacak sendromu var ben de 1 hafta once ntsye gırdım ama ama boyle dayanamıyordu belim agrıyor diye her ihtimale karsı bakıldı acaba cok guclendi ondan mı diyorum bıde doktor iri bebek olacak diyor bilemedim yani cumaya kadar durum bakalım
gncglozclk Aselsmoms sadece oturunca yapıyor yatınca sıkıntı yok normal hareket ediyor yatınca o yuzden anlamdım
Aselsmoms gncglozclk zaten Bebek büyüdükçe ve doğum süresi yaklaştıkça oluyor canım sen danış doktoruna
gncglozclk Aselsmoms çok degıl canım gunde 4 5 kere felan ard arda degıl oglen bıde aksam oluyor yattım zamanda zaten vuruyor ben uyuyana kadar uyudum da uyanana kadar tepki yok durum bakalım artarsa acile giderim artık